New store Brandy & Melville

Fashion door Redactie

Kennen jullie Brandy & Melville al? Een super leuke winkel die onlangs is geopend in Amsterdam op de Leidsestraat 43. De kleding heeft een Italiaans karakter en de winkel is een bekende shop geworden voor fashionistas. Binnenkort wordt een nieuwe store geopend en jij kan meedenken waar!

Brandy & Melville is een Italiaans fashion concept met 95 winkels waaronder in New York, Los Angeles, Rome, Milaan, Barcelona, Parijs en Berlijn. Op 1 december 2011 heeft Brandy & Melville haar deuren in de Leidsestraat 43 te Amsterdam geopend. En deze loopt goeeeeeeeed!

brandy melville

De collectie van Brandy & Melville wordt wekelijks geupdated en bestaat uit een mix van zachte fabrics, soepele sweaters, enzovoort. De stijl is classy, maar relaxed. Veel bloemenprintjes, streepjes en basics. De sophisticated Italiaanse vrouw meets laid-back californian girl.

brandy melville

Er worden regelmatig privé shopping-avondjes georganiseerd. Hier kan je met een paar vriendinnen of voor een verjaardagsfeestje een hele leuke avond hebben. Er zijn cupcakes, heerlijke drankjes, Polaroid foto’s en muziek van een live DJ.

brandy melville

Binnenkort wordt een nieuwe Brandy & Melville geopend. De locatie is alleen nog niet bekend en jij kunt meebeslissen! Geef antwoord op de onderstaande vraag en misschien komt er binnenkort wel een Brandy & Melville bij jou in de buurt! Als dank dat jullie meedenken kunnen jullie een tegoedbon van € 25,-  winnen.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Met de winnaressen wordt na afloop van de prijsvraag contact opgenomen via een note op hun Girlscene-profiel. Om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Waar zou jij het liefste een nieuwe Brandy & Melville zien: Utrecht of Den Haag? Jouw mening is super belangrijk, dus laat hem hieronder achter!

brandy melville

Door de redactie