Forever 21 komt naar Amsterdam!

Fashion door Redactie

Een gigantische winkel met kleren voor een spotprijsje, zo wordt Forever 21 vaak beschreven. Het is een van de grootste Amerikaanse modeketens die wereldwijd meer dan 500 winkels heeft. Op dit moment zijn ze druk bezig met nieuwe winkels openen in Europa. Zo kun je deze winkel al spotten in Antwerpen of Brussel. Maar er is meer...

forever 21

Zoals jullie misschien al wisten heeft deze winkel eindelijk besloten naar Nederland te komen. Wat een goed nieuws! Binnenkort hoeven we niet meer een tripje naar Brussel of Antwerpen te plannen, maar kunnen we naar ons "eigen" Forever 21 filiaal, in de Amsterdamse Kalverstraat.

forever 21

Helaas zullen wij nog heel even moeten wachten, want de winkel in de Kalverstraat is eerst aan verbouwing toe. Na afronding zal in het laatste kwartaal van 2013 de eerste Forever 21 in Nederland haar deuren openen.

forever 21
Dit is hoe de Forever 21 er in Amsterdam komt uit te zien, een gigantische winkel. Dat belooft wat!

De winkel heeft een oppervlakte van 4.500 m2, verdeeld over 5 verdiepingen! Benieuwd naar de kleding die in deze winkel komt te hangen? Neem dan alvast even een kijkje op de Europese Forever 21 website!

Een klein sfeerimpressie van Forever 21:

forever 21

forever 21

forever 21

forever 21

forever 21

forever 21

forever 21

Ken jij Forever 21 al?

Door Jitske