Win: Philips Wake-up Light [afgelopen]

Winnen door Redactie

Wat is jullie allereerste gedachte als de wekker gaat? Die van ons is meestal een of ander verschrikkelijk scheldwoord waar we heus niet heel erg trots op zijn. Zeker in de donkere wintermaanden, wanneer half zeven 's ochtends er hetzelfde uit zit als half drie 's nachts, worden wij 's ochtends niet met een opperbest humeur wakker. Philips heeft de oplossing.

Misschien ken je hem wel, de Philips Wake-up Light. Een lamp en wekker, die jou wel heel relaxt wekt. Een half uur voordat je wakker moet worden gaat de lamp steeds feller branden, op het moment dat je dan ECHT wakker moet worden, wordt je gewekt door vogelgeluidjes of gewoon de radio, want oh ja, het is niet alleen een lamp en een wekker, het is ook een radio.

Winnen wake-up light

Afgelopen zomer deed Philips een groot onderzoek onder 199 Europeanen die 's ochtends moeite hadden met opstaan. 91% van de ondervraagden zei na 21 dagen positiever en alerter wakker te worden en de dag met frisse moed te beginnen. 95% van de ondervraagden zei dat de Philips Wake-up Light een positieve invloed heeft op hun ochtendhumeur en beter de dag te beginnen.

Heb jij 's ochtends ook moeite met opstaan en ben jij nu wel heel erg benieuwd geworden naar de Wake-up Light. Goed nieuws, Girlscene mag drie Wake-up Lights weggeven!

Doe mee met de winactie!

Winnen wake-up light

Wil je winnen? Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. Deze gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Contest Win: Philips Wake-up Light [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.