Winnen

Win: 2x2 A Day at the Park [afgelopen]

Het klinkt alleen al heerlijk knus en dat is het ook! A Day at the Park is het meest gezellige, intieme en kleurrijke festival dat ieder jaar in het zomerseizoen in het Amsterdamse Bos losbarst. Dit jaar bestaat A Day at the Park alweer vijf jaar en wij mogen –yes yes yes!- 2x2 tickets t.w.v.  € 52,50 weggeven!

 A Day at the Park

A Day at the Park
Dit zomerse feestje staat bekend als een modern festival in een authentiek jasje met eigenzinnig theater, biologische hapjes, een wijnbar en DJ's die buiten hun hokjes durven te denken. Stuwende house en live-muziek op de achtergrond terwijl bezoekers met picknickmandjes op de festivalweide hingen, zwierend in de Oudhollandse zweefmolen.

5 jaar A Day at the Park
Nu bestaat A Day at the Park kleurrijke festival in het Amsterdamse Bos vijf jaar en trekt hierbij alles uit de kast voor een grootse jubileumeditie op zaterdag 21 juli; headliners van formaat, maar nog wel altijd dat gevoel voor detail en intimiteit. Ook is er een gloednieuw (derde) podium en een muzikale programmering met talloze disco, soul en live-getinte randjes. Jaja, A day at the Park viert haar vijfjarig bestaan in stijl!

Line-up
Zoals eerder genoemd zullen er dit jaar drie podia zijn. Een mainstage, een tweede podium dat bekent staat om de live bands en derde verborgen en intiem podium. Hou je vast voor de line-up met onder andere Richie Hawtin, Groove Armada, Green Velvet, Housequake, Steve Lawler, Kraak & Smaak, Chef'Special en Real el Canario.

 A Day at the Park

Winnen
Wil jij dit jaar (weer) bij dit supervette festival zijn? Doe dan mee met onze winactie, want wij mogen 2x2 bezoekers van Girlscene.nl blij maken met een ticket voor A Day at the Park op zaterdag 21 juli! Let op! De minimum leeftijd voor dit festival is 18 jaar. Wat moet je doen?

Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom vind jij dat jij deze kaartjes moet winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Kijk voor meer informatie over het festival op de website, klik hier!

Door de redactie

Contest Win: 2x2 A Day at the Park [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved