Win: Lomography camera [afgelopen]

Winnen door Redactie

We kondigden het een tijdje geleden in Behind The Girlscenes al aan: een winactie met Lomography. Lomography is een wereldwijd actieve organisatie, toegewijd aan expermintele en creatieve snapshot fotografie. Echt wat voor jou? Lees dan snel verder, want jij kunt van alles winnen van Lomography!

Lomography

Lomography promoot analoge fotografie als een creatieve aanpak om de wereld vast te leggen en in je op te nemen. Dit doen ze met hun innovatieve camera’s en accessoires.

Lomography

In de Lomography Gallery Store op de Herengracht in Amsterdam vind je naast de producten, ook speciale Lomography diensten op de bovenste verdieping. Denk hierbij aan exposities, product lanceringen, feestjes en workshops. Er is altijd wat te beleven in de Lomography Gallery Store.

Lomography

Lomography heeft meer dan 1.000.000 leden verspreid over de hele wereld. Zij helpen de planeet te documenteren in een gigantische stroom van snapshots. Hierdoor ontstaat een wereldwijd lomografisch portret gezien door de ogen van heel veel verschillende mensen en culturen.

Lomography

Wat kan je winnen?
- Onderstaande La Sardina Camera + een 3pak film ter waarde van € 120,-
- 5 x een workshop voucher à € 15,-
- Daarnaast winnen alle deelnemers € 10,- korting in de online shop!

behind the girlscenes

Lomography

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Na het invullen laat je onder dit artikel een reactie waarin je de volgende slagzin afmaakt: “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan …. “  Daarna maak je hier een LomoHome aan en zet je de URL naar je Lomohome ook in je reactie. Als je dit allemaal gedaan hebt doe je officieel met de winactie, én krijg je direct 10 euro korting in de online shop van Lomography.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Lomography

Succes girls!

Contest Win: Lomography camera [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.