Winnen

Win: Lomography camera [afgelopen]

382

We kondigden het een tijdje geleden in Behind The Girlscenes al aan: een winactie met Lomography. Lomography is een wereldwijd actieve organisatie, toegewijd aan expermintele en creatieve snapshot fotografie. Echt wat voor jou? Lees dan snel verder, want jij kunt van alles winnen van Lomography!

Lomography

Lomography promoot analoge fotografie als een creatieve aanpak om de wereld vast te leggen en in je op te nemen. Dit doen ze met hun innovatieve camera’s en accessoires.

Lomography

In de Lomography Gallery Store op de Herengracht in Amsterdam vind je naast de producten, ook speciale Lomography diensten op de bovenste verdieping. Denk hierbij aan exposities, product lanceringen, feestjes en workshops. Er is altijd wat te beleven in de Lomography Gallery Store.

Lomography

Lomography heeft meer dan 1.000.000 leden verspreid over de hele wereld. Zij helpen de planeet te documenteren in een gigantische stroom van snapshots. Hierdoor ontstaat een wereldwijd lomografisch portret gezien door de ogen van heel veel verschillende mensen en culturen.

Lomography

Wat kan je winnen?
- Onderstaande La Sardina Camera + een 3pak film ter waarde van € 120,-
- 5 x een workshop voucher à € 15,-
- Daarnaast winnen alle deelnemers € 10,- korting in de online shop!

behind the girlscenes

Lomography

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Na het invullen laat je onder dit artikel een reactie waarin je de volgende slagzin afmaakt: “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan …. “  Daarna maak je hier een LomoHome aan en zet je de URL naar je Lomohome ook in je reactie. Als je dit allemaal gedaan hebt doe je officieel met de winactie, én krijg je direct 10 euro korting in de online shop van Lomography.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Lomography

Succes girls!

Contest Win: Lomography camera [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

382 reacties

 • 7 jaar geleden Danique - hoofdredacteur Girlscene (redactie)

  @xESPANA Wat leuk!!! Zie nu pas je berichtje

  Heel erg veel plezier ermee!

 • 7 jaar geleden Superwoman!

  Ik heb geen idee of jullie dit lezen, maar ik wou jullie onwijs bedanken dat ik gewonnen heb! Ik moest het pakketje ophalen bij 't postkantoor, toen ik 't pakketje zag & de stickers van de Lomography rules, heb ik letterlijk staan gillen, dansen en springen. Iedereen natuurlijk lachen, maar ik was zo blij! Toen ik 't pakketje openmaakte moest ik zelfs bijna huilen, kon gewoon niet geloven dat ik gewonnen had! Ik ben echt helemaal verliefd op mijn camera en neem hem overal mee naar toe! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, ONWIJS bedankt!! (:

 • 7 jaar geleden Anoniem

  leuke foto's!

 • 7 jaar geleden :)

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan hoop ik de wereld om me heen een beetje mer kleur en fantasie te brengen en een glimlach aan mensen te geven als ze die nodig hebben

 • 7 jaar geleden bluelion

  aangezien ik in 3 jaar met winacties meedoen nog niks heb gewonnen, ga ik me de moeite besparen met hieraan meedoen en er gewoon eentje kopen! leuke webshop|!

 • 7 jaar geleden isabelle

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen,dan zou ik de mooiste momenten vast leggen en veder ontwikkelen in foto's maken voor mijn carriere, want ik wil suuper graag fotograaf worden en zou ik foto's maken voor girls sence, en hun promoten

 • 7 jaar geleden Ailey

  Ik heb trouwens mijn link niet goed mee gestuurd in het reactievakje -.-' Hierbij nog mijn link als het kan..

  `http://www.lomography.com/homes/stereoheartsx

 • 7 jaar geleden Ailey

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik elk waardevol en kostbaar moment kunnen vastleggen, waar ik dan ook mag zijn. Gewoon de mooie momenten in het leven die je dan bij je zou kunnen houden. Ik fotografeer al heel fanatiek met mijn eigen spiegelreflex, maar die is door zijn grootte gewoon niet makkelijk over mee naar toe te nemen en met deze camera wel.

 • 7 jaar geleden Chellieeee

  Ik zelf al een camera, maar die is niet echt mooi , of origineel, met als nadeel => geen goede kwaliteit of mooie foto's. En deze is zo creatief, echt zo eentje als ik atlijd gewild heb.

  Wij horen gewoon bij elkaar; dat weet ik!

  Ik zou er veel plezier mee beleven!

  Ciao, en veel liefs

 • 7 jaar geleden Anna

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik mooie momenten met mijn liefste vriendinnetjes vastleggen!

 • 7 jaar geleden dragonflie

  "Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik eindelijk mooie foto's kunnen maken om mijn plakboeken over de jeugd van mij en mijn zusje kunnen afmaken met goede kwaliteit! "

 • 7 jaar geleden janna

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan kan ik heel veel momenten vastleggen en leuke fotoshoots houden met deze camera.

 • 7 jaar geleden Anne

  http://www.lomography.com/homes/anneummenthun

  Als ik een La Sardina Camera van Lomopraphy zou winnen dan ben ik klaar voor de zomer, italie, kroatie, hongarije, tsjechie, oostenrijk, belgie, sziget, dour, pukkelpop en lowlands= een onvergetelijke zomer waarop ik terug kan kijken.

 • 7 jaar geleden E.

  "Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zouden al mijn vrienden en familieleden de wereld eens door mijn ogen kunnen zien''

  Want iedereen ziet de wereld op een andere manier en door foto's kan je dit heel mooi laten zien

  http://www.lomography.com/homes/just_aniek

 • 7 jaar geleden nina

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan … kan ik nog meer mooie foto's maken op mijn verre vakanties,artestieke kiekjes maken en mooie momenten uit het leven kunnen vastleggen!

  http://www.lomography.com/homes/nientje

 • 7 jaar geleden LIEVESPROET

  http://www.lomography.com/homes/chant

  super leuk dit! Hoop dat ik win,

  ben gek op fotograferen

 • 7 jaar geleden Monterey

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan Geef ik hem aan mijn beste vriendin Loes, omdat zij heel graag z'n camera wil hebben, en ik haar daar heel gelukkig kan maken, en dan kunnen we samen hele leuke momenten beleven! ''

  http://www.lomography.com/homes/monterey

 • 7 jaar geleden Kelly

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik deze elke dag meenemen in mijn tas, zodat ik waar ik ook maar ben altijd een foto kan shieten van die leuke spontane onverwachte momenten “

  http://www.lomography.com/homes/kpietjouw

 • 7 jaar geleden Maroi21

  "Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik mijn omgeving (en verder) verrijken met mijn blik op wereld als toekomstig illustrator."

  http://www.lomography.com/homes/marindajansen

  al meteen een foto geupload

 • 7 jaar geleden Melissa99

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen dan zou ik de mooiste Disneyland reportage ooit maken! Ik ga namelijk met een groep vrienden op vakantie naar Disneyland deze winter, elk jaar doen we iets speciaals samen en ik stel ook elk jaar een scrapbook samen. Dat is zo'n beetje mijn hobby Ik plak alle foto's dan in een boek en laat mijn fantasie en knutselvaardigheden dan de vrije loop Beeldt je eens in hoe mooi de foto's zouden uitdraaien met deze camera :O

  http://www.lomography.com/homes/melissavanostaeyen

 • 7 jaar geleden Manon

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik zooooveel foto's trekken! Ik woon namelijk aan de kust en daar zou ik echt mooie foto's kunnen trekken, mijn vader is graffisch ontwerper we hebben dus een drukkerij thuis, ik zou mijn foto's afprinten op een groot formaat en overal in mijn kamer hangen! Dat zou echt de max zijn! dus alsjeblieft, kies mij!

  http://www.lomography.com/homes/manonmaerten

 • 7 jaar geleden Evelien

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou de wereld er voor mijn kinderen zoooveel leuker en gekker uitzien. ik zou mega veel foto's van de gekste en normaalste dingen maken!! Mijn creatieve geest zou niet meer kunnen stoppen en hoeft dat dan gelukkig ook niet http://www.lomography.com/homes/evelientjuh2 (deze ga ik morgen bijwerken)

 • 7 jaar geleden PAPILOVER

  Haha dit zou echt super leuk zijn voor mijn blog! Kan ik mijn creativiteit weer een stuk uitbreiden!

 • 7 jaar geleden Cynthia

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik deze met alle lieve aan mijn zus cadeau doen. Ze gaat dit jaar uit huis waardoor ik haar veel minder zal gaan zien. Natuurlijk wil ik wel de mooiste belevenissen uit haar leven zien en als ze deze kan vastleggen met deze geweldige camera. Kan ik toch zien wat ze allemaal mee maakt. Bovendien wil ik dit cadeau doen omdat ik haar natuurlijk ontzettend ga missen.

  http://www.lomography.com/homes/x--cynthiia--x

 • 7 jaar geleden 14vlindertje

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik heel blij zijn en heel veel mooie foto's en vooral veel gekke foto's gaan maken samen met mijn vriendinnen. En er dan heel mooie collage's van gaan maken.

  http://www.lomography.com/homes/14vlindertje

  dit moest er nog bij: ik zou het ook heel leuk vinden voor mijn verjaardag want ik heb nooi zoveel visite dus dit zou wel een topcadeau zijn want ik kan niks bedenken

 • 7 jaar geleden xEmilyHartje

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik superblij zijn en heel de straat doorschreeuwen en meteen mn vriendin bellen!

  Heb alleen nog niks op mn account op lomography haha

  http://www.lomography.com/homes/yolo

 • 7 jaar geleden Believe<3

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik een gat in de lucht springen en vervolgends naar hawai reizen om daar super mooie fotos te maken van mijn blij hoofd whahaa

 • 7 jaar geleden xxlilike

  Oei de link vergeten....

  Hier dan maar?:

  http://shop.lomography.com/?utm_source=piggies&utm_medium=piggies&utm_campaign=piggies

  is dat hem?

 • 7 jaar geleden marthe

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik fantastisch blij zijn.

  Zou ik alle mooie momenten vanaf die dag kunnen vastleggen op mijn eigen camera

  URL: girlscenes

 • 7 jaar geleden lucinde

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik eerst een gat in de lucht springen.

  Zou ik m'n camera pakken en foto's maken van mij terwijl ik super blij ben met de camera.

  Dan zou ik naar mijn paard gaan en een hele leuke fotoshoot van haar maken.

  En nog heel lang plezier hebben van de camera.

  Xx Super leuk!!

 • 7 jaar geleden Marlies

  mooie camera om te winnen wordt een leuke hobby

 • 7 jaar geleden hillery

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik heel veel foto's gaan maken in de zomervakantie, met mijn moeder, zus en broertje, mijn vriendje, vriendinnen en ze dan allemaal in een mooi album op plakken! http://www.lomography.com/homes/hillery

 • 7 jaar geleden Ir1ss

  Als ik een La Sardina Camera van Lomography zou winnen dan zou ik naar New York vliegen en daar op straat met zoveel mogelijk mensen op de foto gaan, uitdaging hell yeah.

 • 7 jaar geleden sannevdenberg

  Als ik een La Sardina Camera van Lomography zou winnen, dan zou ik mijn kijk op de wereld kunnen delen door de prachtige foto's die ik met het toestel ga maken!

  http://www.lomography.nl/homes/sannevdenb

 • 7 jaar geleden Dream

  Als ik een La sardina camera van Lomography zou winnen, ga ik deze zomer, als ik op de fiets naar Parijs ga, heel veel foto's maken.

 • 7 jaar geleden eva

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan ga ik een miljoen foto's maken“

 • 7 jaar geleden Tanya

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan kan ik eindelijk mooie foto's maken en meedoen met Photo A Day!!

 • 7 jaar geleden CHILLAV

  Ik zou heel graag fotograaf willen worden, dit is gewoon een super prijs om mee te beginnen.

 • 7 jaar geleden crystal_kussx

  ik zou hem zoooo graag willen winnen!:bounce:

 • 7 jaar geleden Lisa

  Echt vet als ik hem zou winnen! zou namelijk een mooie camera zijn om mee te beginnen! want wil fotograaf worden ;D

 • 7 jaar geleden Naomi

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik super gave foto's alle tijden kunnen maken

 • 7 jaar geleden DemilovesD

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik eindelijk mijn moeder kunnen overtigen van een fotografie opleiding. Ik heb haar nog niet kunnen overtuigen, omdat ik geen geld heb voor een camera, maar dit zou me erg helpen & dan zou ik misschien eindelijk de opleiding kunnen doen die ik wil doen!

  http://shop.lomography.com/homes/deeemhartje

 • 7 jaar geleden hanneke

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen,dan zet ik alle belangrijke momenten vast op me la sardina camera van lomography. ik wil hem echt winnen aangezien ik een camera wil gaan halen en toen ik deze zag begonnen me oogjes te glinsteren. ik wil op me kamer een hele muur met fotolijstjes, en ik heb een sterk vermoeden dat deze camera dat heel mooi waar kan maken.

  http://www.lomography.nl/homes/hanneke/photos

 • 7 jaar geleden jolijn

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan kan ik alle mooie momenten van ons toekomstig dochtertje vastleggen. We zijn nu 38 weken zwanger dus dan kunnen we van jongs af aan mooie foto's van ons prinsesje maken.

 • 7 jaar geleden Uyenn

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, zal er geen enkel mooi moment meer verloren gaan.

  http://www.lomography.com/homes/twinklee

 • 7 jaar geleden xxxlh

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik eindelijk eens beginnen met veel foto's maken! ik wil al heel lang iets met fotografie doen, vroeger maakte ik in musea met de fotocamera van mijn ouders/opa en oma ongeveer honderd kunstige/creatieve foto's op een dag! Ik vind fotograferen superleuk en zou er graag meer mee willen doen, vandaar dat ik de camera supergraag wil winnen!

 • 7 jaar geleden kimberly

  woaaaah echt geweldig!

 • 7 jaar geleden Mariette

  Wanhoop wanhoop

 • 7 jaar geleden BeautyXVera

  Waarom ik deze camera zou willen winnen?

  Nou ja, heel simpel. Ik wil een blog beginnen met fotografie en filmpjes. Ik ben al een beetje aan het fotograferen met de camera van mijn ouders, maar eigenlijk mag dat niet. Fotografie is echt mijn passie. Ik vind het heel mooi om alle mooie, leuke maar ook verdrietige momenten vast te leggen. Met zo’n camera zou dat echt fantastisch zijn :bounce: ! Ik bedoel fotograferen is al leuk, maar met zo’n toffe camera wordt het nog beter.

  xxVera

  http://www.lomography.com/homes/beauty-vera

 • 7 jaar geleden loveex15

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik willen beginnen met echt leren te fotograferen, na de zomervakantie van alle foto's een paar hele mooie collages voor in huis maken en voor vriendinnen.'

 • 7 jaar geleden cleeetje16

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik hem overal mee naar toe maken zodat ik allerlei foto's kan maken en alvast kan oefenen voor later zodat ik me beroep ervan kan maken.

  http://www.lomography.com/homes/cleeetje16

 • 7 jaar geleden Lisa

  Echt een super camera! zou het echt super vinden als ik hem zou winnen!

 • 7 jaar geleden xballerinaaa

  http://www.lomography.com/homes/xballerinaaa

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik mooie foto's voor mijn portofolio maken.

 • 7 jaar geleden Sophia

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou dit mijn nieuwste accessoire zijn die ik overal mee naar toe neem."

 • 7 jaar geleden just_myself

  http://www.lomography.com/homes/janavanoerle

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik alle belevenissen van mijn vriendinnen en familie fotograferen en gewoon foto's trekken van dingen die ik mooi vind enzo

 • 7 jaar geleden anne

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik alles en iedereen fotograferen wat mijn aandacht maar trekt. ook zou ik natuurlijk een gat in de lucht springen als ik hem zou winnen .

  http://www.lomography.com/homes/anne369

 • 7 jaar geleden Adelina

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik hem over mee naar toe en neem van alles wat ik zie foto's <3. “

  http://www.lomography.com/homes/adelinaax

 • 7 jaar geleden Dewi

  ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan , Zou ik met me beste vrienden en vriendinnen de leukste , grappigste foto's maken!

  xx

  http://www.lomography.com/homes/kawaiixfreak

 • 7 jaar geleden itsourtimetogo

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik super blij zijn en heel veel foto's overal van maken'wat ik nu met mijn mobiel en wat dus een slechte kwaliteit heeft..

  ik kan helaas geen link zetten omdat ik geen lomehome van mn ouders mag hebben

 • 7 jaar geleden AliceRose

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik alle mooie, verdrietige(momenten waarvan ik kan leren) en speciale momenten in mijn leven vastleggen en er kracht uit putten als het nodig is. Dan zou ik alles kunnen blijven herinneren en alle momenten bij me kunnen dragen.

  http://www.lomography.com/homes/bregje

 • 7 jaar geleden XmandyyXxx

  I Love photography !

  ik fotografeer al super veel, maar met deze super leuke camera is dat natuurlijk nog leuker !

  http://www.lomography.com/homes/mandy4all

 • 7 jaar geleden shopalicious

  Vergeten link erbij te zetten dus even opnieuw:

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan kan ik beter direct stoppen met school want dan doe ik niets anders meer dan fotograferen.

  http://www.lomography.com/homes/marieke-houkes

 • 7 jaar geleden shopalicious

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan kan ik beter direct stoppen met school want dan doe ik niets anders meer dan fotograferen.

 • 7 jaar geleden val

  ls ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan wordt mijn facebook, istagram, twitter, lomograpghy en hyves profiel eindelijk opgeleukt met geweldige, kunstzinnige, hippe foto's!

  http://www.lomography.com/homes/valkuh

 • 7 jaar geleden peggy vissers

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan kan het echte fotografeerwerk pas beginnen.

 • 7 jaar geleden geysenbergs

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou dat betekenen dat ik de beste slagzin heb zitten te verzinnen

 • 7 jaar geleden gilllover

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik heeeeeel erg blij zijn want mijn camera is gestolen toen ik op vakantie was en ik zou foto's met mijn oma maken want het gaat niet goed met haar. “

 • 7 jaar geleden wlckoala

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan werd die camera mijn nieuwe liefde, en mijn nieuwe oog om de wereld op een nieuwe manier te ervaren.

  http://www.lomography.com/homes/wlckoala

 • 7 jaar geleden Jamie'x

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zoe ik alles fotograferen wat los en vast zit!

 • 7 jaar geleden Catching_Fire

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, zou ik als eerst keihard gillen en rondhuppelen. Daarna zou ik als mijn favoriete Italianen naar nederland komen alle mooie momenten vastleggen. En natuurlijk heel mijn leven lang foto's maken!

 • 7 jaar geleden Roos

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen zou ik alle mooie momenten van Summer '12 gaan vastleggen en dan een ontzettend groot fotoboek bestellen om deze beste zomer tot nu toe (want dat wordt 'ie zeker) NOOIT meer te kunnen vergeten!

  http://www.lomography.com/homes/roosvanderburgt

 • 7 jaar geleden chucky1012

  Supercalifragilisticexpialidocious! Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik de mooiste en beste fashion foto's maken en die op mijn blog zetten!! Omdat mijn hobby fashion en fotograferen is! Like and hope that my wish comes true!

  http://www.lomography.com/homes/chucky1012

 • 7 jaar geleden Isabelle

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan …. “

  Zou ik mijn cameraatje overal mee naar toe nemen om de leukste momenten zo op een speciale manier vast te kunnen leggen

  http://www.lomography.com/homes/isabellelas

 • 7 jaar geleden xkussbambi

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan (...) maak ik foto's van alles wat belangrijk is! mijn oma mag ook veel foto 's maken omdat ze dat heel erg leuk vind ! ik maak er natuurlijk een plakboek/fotoboek van.

  x

  http://www.lomography.com/homes/blondebambi

  Nog niet veel mee gedaan.

 • 7 jaar geleden ChocooFlowerr

  ''Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan ...''

  zou ik foto's maken van alles wat belangrijk is in mijn leven, en wat mij mij maakt. en er een album van maken zodat ik later geweldige herinneringen heb aan al die foto's.

 • 7 jaar geleden Nina

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan …

  zou ik elke dag alles fotograferen wat ik om me heen zie.

 • 7 jaar geleden eensrek

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik alle (hopelijk) fantastische, onvergetelijke momenten van mijn studententijd met deze supervette camera kunnen vastleggen op mooie en originele foto's aangezien ik volgend schooljaar naar de universiteit ga en dat zou ik echt heel fijn vinden!!

  http://www.lomography.com/homes/eensrek

 • 7 jaar geleden felice

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan staat niets, het beginnen van mijn eigen fotoblog nog in de weg

  http://www.lomography.nl/homes/lotussje

 • 7 jaar geleden Camille

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik deze zomer niets anders doen dan foto's trekken!! En zou ik SUPERcontent zijn !!!

  http://www.lomography.com/homes/camillecools

 • 7 jaar geleden Forever alone

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik van het keven genieten! Je weet wel, vrienden fotograferen als ze niezen, je favoriete plekjes op vakantie fotograferen, een fotoshoot maken met vriendinnen na het shoppen. fotocollages maken,fotoalbums en later, als we ouder zijn, ze bekijken, lachen, herinneren hoe fantastisch het toen was! Dat zou ik doen <333

  http://www.lomography.nl/homes/lozziloveschocolate

 • 7 jaar geleden Britt

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan kan ik eindelijk alles vastleggen op foto's ! I love it haha =] !

  http://www.lomography.com/homes/brittpoolmanx

 • 7 jaar geleden Diny

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen dan zou ik mijn eigen fotogalerie beginnen.:lips:

 • 7 jaar geleden xxlea

  waaaauw super vet!

  La Saradina camera, i want youuuu <3

 • 7 jaar geleden Sharon

  nu heb ik vanacht zelfs over deze camera gedroomd, dit neemt enge vormen aan (;. ik denk dat als ik m niet win dat ik hem dan zelf maar koop,ik ga wel alvast sparen!

 • 7 jaar geleden sky-explorer

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik hem meenemen naar mijn stage op oerol terschelling en fotos van allemaal creatieve mensen maken!

 • 7 jaar geleden A

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan

  kan ik eindelijk mijn vriend eens fotograferen, terwijl we al 7 jaar hebben en ik geen een foto van hem heb !

  Dit is helemaal fijn omdat hij straks voor een jaar naar Australie gaat..

 • 7 jaar geleden takemewithyoux  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik een een jaar lang foto's maken met mn oma en een fotoreportage/fotoboek/fotocollage maken voor haar om haar op te vrolijken."

  http://www.lomography.com/homes/takemewithyoux

 • 7 jaar geleden Jan

  ga ik deze vakantie veel foto's maken

 • 7 jaar geleden Anne

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, zou ik suuuuuperblij zijn en fantatische foto's maken tijdens mijn geplande wererldreis voor volgend jaar!

 • 7 jaar geleden Eline

  ps. http://www.lomography.com/homes/elinnnnx

 • 7 jaar geleden Tiffany

  “Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan ... zou ik flippen en zoveeeeel mogelijk foto's maken en jullie dankbaar zijn ofcourse! Ik wil echt al heel lang zo'n lomography camera omdat ik nu fotografieles volg en het zou handig zijn mocht ik hem kunnen meenemen naar de les om meer bij te leren hoe dat werkt!"

  http://www.lomography.com/homes/tiffanyy

 • 7 jaar geleden Eline

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik elke dag een snapshot maken van alle leuke dingen in mijn leven! Ik ben dol op fotograferen en ik vind dat foto's altijd zulke leuke herinneringen met zich meebrengen, en juist als het zulke mooie foto's zijn als die van een La Sardina camera van Lomography dan heb je ook nog super kwaliteit!

 • 7 jaar geleden Cupcakecultxxx

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, zou ik een fotoboek maken met mijn bff die verhuisd is naar Geldermalsen, om de dingen die we samen doen nooit te vergeten. Ik mis haar zo erg!

  Lieve Allandra,, since 07/08/2004

  :lips:

  http://www.lomography.com/homes/cupcakecultxxx

 • 7 jaar geleden Rosa

  omgg, hoe cool is die camera?

  ik moet hem hebben!

  ik ben gek op fotograferen dus dit zou super zijn

  xx

 • 7 jaar geleden Djent

  Ps: dit was ik nog vergeten te zeggen. Ik ben komende dinsdag jarig->6 juni, it's my 15th birthday, yay! =D en de La Sardina Camera zou echt het perfecte verjaardags cadeau zijn!

 • 7 jaar geleden Djent

  Die camera ziet er echt geweldig uit! Ik wil hem zo graag! Who doesn't!! Als ik een La Sardina Camera zou ik shots nemen van alle mensen die ik tegen kom en vragen of ze zouden lachen voor de camera Dan toon ik niet alleen hoe blij ik wel zou zijn met mijn nieuwe camera maar de mensen op de foto tonen dan ook nog eens in mijn plaats hoe blij ik wel zou zijn. xD Ook denk ik dat ik gewoon plaatjes zal nemen van alles wat ik tegenkom :P Man ik hoop echt dat ik win! pretty pretty please let me win!

 • 7 jaar geleden debjkhacerke

  Als ik een La sardina camera van lomography zou winnen, Dan zou ik echt wel blij zijn en van het raam springen wand ik heb nog nooit in mijn leven zo een sjieke camera gehad & die is echt wel mooi he <3

  http://www.lomography.com/homes/debjkhacerke

 • 7 jaar geleden Assbutt

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou hij mooi naast mijn spiegelreflex en digitale camera passen die ik koester met heel mijn hart, zou hij een speciaal plekje krijgen en ik zou hem koesteren met mijn gehele leven! Ik zou hem overal mee naar toe nemen en hij zou mijn beste vriend worden en een geweldige tijd hebben met mijn andere camera's

  http://www.lomography.nl/homes/tirb

 • 7 jaar geleden Faiida

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan ren ik een hele rondje om mijn flat en maak ik gillend en spingen een gat in de lucht en darana maak ik elke dag een foto en zet die dan op mijn profiel op de site. een La Sardina camera is echt uniek, ik zou er echt heel blij mee zijn http://www.lomography.com/homes/faidatu

 • 7 jaar geleden Isabelle

  Geweldig die camera, alleen al hoe die eruit ziet, maar de foto's zijn echt al helemaal genius!

  Als ik een La Sardina camera van Lomography zou winnen, dan zou ik om te beginnen een gat in het plafond spingen + het hele huis bij elkaar gillen, en ik zou mezelf uitdagen om elke vrije dag die ik heb, minstens 1 echt goed gelukte foto te maken, en van de leukste foto's zou ik een fotomuur maken op m'n kale wand!

  http://www.lomography.nl/homes/1sabelle