Win: Snow White and the Huntsman [afgelopen]

Winnen door Redactie

Vanaf volgende week donderdag is de nieuwe actie-avonturenfilm Snow White and the Huntsman te zien in de bioscoop. En dit keer is het verhaal iets minder suikerzoet dan dat je van de Disney Sneeuwwitje bent gewend. Speciaal voor de lancering van deze film, hebben we een enorm leuke winactie met meerdere prijzen!

snow white

Niet alleen Kristen Stewart speelt in de film, maar ook Charlize Theron en hunk Chris Hemsworth. Daar gaat het natuurlijk niet alleen om... In de film is de Evil Queen (Oscar® winnares Charlize Theron) jaloers op Snow White (Kristen Stewart, Twilight)  vanwege haar schoonheid en zij huurt de sexy Huntsman (Chris Hemsworth, Thor) in om haar te vermoorden. Maar Snow White leert van de Huntsman hoe ze zichzelf kan verdedigen en ze neemt wraak op haar stiefmoeder...

snow white

Dit spannende en adembenemend mooie sprookje is opnieuw verfilmd door de producent van Alice in Wonderland.

Bekijk hieronder of hier de trailer

 

Speciaal voor de lancering van de film geven wij prijzen weg! Wat kun je winnen?

snow white

5x2 vrijkaarten voor Snow White and the Huntsman.

nagellakjes

5x een Herome WIC-SWATH nagellakset t.w.v. € 45,-

clutch

5x Appelclutch

Winnen?
Log in en vul onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!
Na het invullen laat je onder dit artikel een reactie achter waarin je ons vertelt welk item jij graag wilt winnen en waarom.

Succes meiden!

Snow White and the Huntsman draait vanaf 7 juni in de bioscoop. Kijk voor meer informatie over de film op www.snowwhiteandthehuntsman.nl.

Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door www.herome.nl

Contest Win: Snow White and the Huntsman [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.