Win: LG Optimus L7 t.w.v. € 299,- [afgelopen]

Winnen door Redactie

LG heeft een nieuwe serie smartphones: de LG Optimus L-style. Deze serie bevat drie nieuwe smartphones met verschillende specificaties, maar hetzelfde tijdloze design. Daarnaast zijn ze ook alle drie van een verschillende prijsklasse, dus er is voor ieder wat wils! De Optimus L7 (de duurste van de drie) kan jij winnen!

Bij de nieuwe serie heeft het uiterlijk veel aandacht gekregen, net zoals bij de Prada smartphone, die eerder dit jaar werd uitgebracht. Deze telefoons zijn alleen scherper geprijsd, waardoor ze voor meer mensen toegankelijk zijn. Alle smartphones in de L-serie zijn verkrijgbaar in zwart en wit.

 

Optimus L3
De Optimus L3 is een compacte en toch complete smarphone. Met haar 3,2 inch beeldscherm is hij de kleinste in de serie, maar hij biedt toch een ideale kijkervaring. De prijs van de L3 is € 129,-

Optimus L5
De Optimus L5 heeft een 4 inch beeldscherm en een 5 megapixel camera. De L5 draait op het nieuwe Android systeem: Ice Cream Sandwich, waardoor je onder andere betere multi-tasking mogelijkheden hebt. Hij is te koop voor € 199,-

Optimus L7
De Optimus L7  heeft een 4,3 NOVA beeldscherm die zelfs in fel zonlicht goed leesbaar is. De L7 is slechts 8,7 millimeter breed en heeft nog steeds goede batterijcapaciteit, waardoor hij makkelijk in je clutch of zelfs in je broekzak past. Hij heeft een snelle autofocus camera en draait ook op Ice Cream Sandwich. De L7 kost € 299,-

optimus L7

Iedereen heeft zijn eigen wensen en voorkeuren en vaak weten mensen precies wat ze zoeken in een telefoon. Met deze L-serie is er voor ieder wat wils. Premium, design, bijzondere beeldschermtechnologie en een scherp prijskaartje.

optimus L7

Wil jij deze Optimus L7 winnen? Lees dan snel verder!

optimus L7

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij deze LG winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: LG Optimus L7 t.w.v. € 299,- [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.