Win: 10x Vlinders voor altijd [afgelopen]

Winnen door Redactie

Jill Mansell, bestsellerauteur in Nederland en de queen of chicklits heeft weer een nieuw boek: Vlinders voor altijd. De chicklits van Jill Mansell zijn eigentijds, vrolijk, sexy en romantisch. Bekende boeken van Mansell zijn onder andere 'Eenmaal andermaal verliefd', 'Schot in de roos', 'De prins op het verkeerde paard' en 'Versier me dan'. Jij kunt een van de tien exemplaren van haar nieuwe boek 'Vlinders voor Altijd' winnen. 

vlinders van altijd

Lara is zestien en zwanger als haar vader haar het huis uitzet. Wat moet ze doen? Ze vlucht naar haar tante Nettie, een robuuste oude vrijster met rare gewoonten – maar met een hart van goud. Lara mag daar blijven, samen met haar baby Gigi.

Achttien jaar later gaat Lara voor het eerst terug naar haar geboortestad, voor haar vaders begrafenis. Niemand herkent haar nog, behalve haar vroegere hartsvriendin Evie natuurlijk. En dan! Ze kan wel door de grond zakken: daar is ook haar vriendje van toen. Ze heeft hem nooit verteld dat hij de vader is van haar dochter Gigi. Voor Lara het weet, is ze in een aaneenschakeling van gebeurtenissen beland, vol met raadsels en een hopeloze verliefdheid.

vlinders voor altijd

Wij mogen tien exemplaren weggeven! Wil jij winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Laat ons ook weten waarom jij kans moet maken?!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door de redactie

Contest Win: 10x Vlinders voor altijd [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.