Win: Libresse-pakketjes of beautybox! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Ongesteld zijn is niet de leukste periode van de maand. Het levert pijntjes op, het is onhandig en sommigen worden er een beetje chagrijnig van. Daarnaast grijpen we massaal naar de chocolade en huilen we binnen no time. Libresse probeert onze periode wat makkelijker te maken.

libresse

Libresse heeft een nieuwe slogan: “We know the feeling”. Hiermee maakt Libresse duidelijk dat ze ons ladiesbegrijpt en haar kracht wil inzetten om de ongesteldheid wat makkelijker en leuker te maken.

Die hulp heeft zich vertaald in een leuke actie. Als je nu een enkelpak Libresse koopt, krijg je daar een gratis gezichtsmasker bij! Hoe fijn is dat? Dat geeft deze niet zo leuke week toch een fijne touch. En chocolade mag dan niet zo goed zijn voor je huid, dit masker maakt het hopelijk weer helemaal goed.

libresse

Er zijn drie verschillende gezichtsmaskers:
Relaxing – roze
Dit masker heeft een rozengeur en werkt kalmerend. Fijn voor de druktemaker of harde werker. Even een momentje voor jezelf waarbij je ook je huid laat ontspannen.

Energizing – blauw
Het blauwe maskertje geeft je energie. Sommige meiden worden erg moe tijdens hun menstruatie. Dit masker met munt is dan ideaal, want het werkt verkwikkend.

Soothing – groen
Dit masker werkt verfrissend. Dit is dus speciaal voor de dagen dat je liever de deur niet uit wilt. Na dit masker voel je je weer helemaal goed en zit je lekker in je vel. Top voor als je een avondje uit gaat.

Libresse geeft de gezichtsmaskers gratis weg bij aankoop van een enkelpak maandverband en/of inlegkruisjes. De libresse gezichtsmaskers zijn bij de bekende supermarkt en/of drogisterij verkrijgbaar.

libresse gezichtsmasker

Namens Libresse geven wij 10 pakketjes weg EN drie beautyboxen van juli!

Wil jij winnnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Na het invullen mail je een foto van jezelf met het maskertje naar info@girlscene.nl & like je de Facebook-pagina van Libresse.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Hoe kom jij de dagen door waarop je ongesteld bent?

Door de redactie

Contest Win: Libresse-pakketjes of beautybox! [afgelopen]

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.