Win: De Vraagprijs - Sophie Kinsella [afgelopen]

Winnen door Redactie

De zomervakantie is voor sommigen al begonnen, bij anderen zit hij eraan te komen. Veel meiden nemen bij het inpakken van hun koffer ook een paar boeken mee. Want tijdens school heb je weinig tijd om te lezen naast schoolboeken. In de vakantie op een luchtbedje een boek lezen is de ideale manier van ontspannen. Gelukkig is er weer een nieuwe chicklit: De vraagprijs.

winnen de vraagprijs

Sophie Kinsella ken je misschien van de Shopaholic-reek of van Mag ik je nummer even? Kinsella heeft veel bestsellers geschreven. Alleen heet Sophie Kinsella eigenlijk Madeleine Wickham en onder deze naam heeft ze haar nieuwe chicklit De vraagprijs geschreven.

Hoe dit precies zit? Oké goed lezen: Madeleine Wickham schreef haar eerste roman, The Tennis Party toen ze 24 was. Onder haar pseudoniem Sophie Kinsella liet ze een ander boek lezen aan haar uitgever. Hierdoor kwam ze als het ware als tweede keer in dienst bij dezelfde uitgever: onder haar eigen naam en onder haar pseudoniem.

winnen de vraagprijs

Madeleine Wickham schreef dus De vraagprijs. Een boek van 300 pagina’s over Liz en Jonathan. Liz en Jonathan hebben niet één maar twee hypotheken, een berg schulden en een mopperende puberdochter. Tot makelaar Marcus in hun leven verschijnt – en al hun problemen als sneeuw voor de zon verdwijnen. Marcus regelt de perfecte huurders voor hun oude huis. Harten en dromen slaan op tilt. En spoedig zijn de levens van alle betrokkenen aan een grondige renovatie toe. Zou Marcus daar ook raad op weten?

Het boek is hier voor € 17,95 verkrijgbaar. Wij mogen tien exemplaren weggeven! Dus zie jij jezelf wel aan het zwembad hangen met De vraagprijs in je hand? Doe dan mee met deze winactie! 

Wat je daarvoor moet doen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Na het invullen laat je onder dit artikel een reactie achter waarin je ons vertelt waarom juist jij één van de tien boeken moet winnen. Wie weet maken we jou straks blij met één van de tien exemplaren!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes girls!

Contest Win: De Vraagprijs - Sophie Kinsella [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.