Winnen

Win: 5x € 50,- Fashionology voucher [afgelopen]

Fashionology is een rauw, edgy en fashionable sieradenmerk. Stoere kruizen, skulls en mooie edelstenen: je ziet het allemaal bij Fashionology. De collectie is geïnspireerd op cultuur en natuur en heeft een vleugje darkness. Veel bekende Nederlanders zijn al met items gespot, maar ook internationale modebloggers dragen sieraden van Fashionology.

fashionology

Fashionology is begonnen vanuit een modeblog en binnen twee jaar is het merk uitgegroeid tot een unieke collectie met handgemaakte sieraden. In de collectie zie je veel zilver, hout en edelstenen. Ze zijn bij Fashionology altijd bezig met het ontwerpen van nieuwe items en de collectie is ook nog eens betaalbaar!

fashionology

Je kunt de sieraden uiteraard kopen op Fashionology, maar er zijn ook verkooppunten in steden over heel de wereld. Fijn weetje: bij Fashionology zijn de verzendkosten gratis als je meer dan € 50,- uitgeeft.

fashionology

Wij mogen vijf bonnen weggeven van € 50,-.  Met zo’n bon ben je binnen no time één of twee ringen, armbanden of oorbellen rijker! Ook is er op Fashionology een kopje 'lifestyle' waar je nagellak, tasjes, vriendschapsarmbandjes en meer kunt kopen.

fashionology

Wat je daarvoor moet doen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Na het invullen laat je onder dit artikel een reactie achter waarin je ons vertelt waarom juist jij één van de vijf bonnen moet winnen. Wie weet maken we jou straks blij met een van de vijf Fashionology vouchers!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes girls!

Contest Win: 5x € 50,- Fashionology voucher [afgelopen]

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved