10x clutches by Nelly.com [afgelopen]

Winnen door Redactie

De webshop Nelly is vooral bekend door schoenen, maar er is veel meer! Nelly is een fijne webshop waar je voor vrijwel alles op kledingsgebied terecht kunt. Jassen, broeken, jurkjes, shirtjes, jumpsuits, ga zo maar door. En dat gaat ons natuurlijk niet onopgemerkt voorbij!

Speciaal voor jullie stellen wij om de week een top 10 samen in een bepaald thema. Denk aan little black dresses, clutches, luipaardprints, zonnebrillen, ga zo maar door. En dat allemaal van Nelly.com. Nog leuker: één van deze producten kunnen jullie winnen! Hoe tof is dat? Dit keer gingen wij voor de clutches, want dit kleine 'tasje' is ideaal voor een avondje stappen of als accessoire bij je outfit!

10x clutches

Snake clutch, prijs € 65,95

10x clutches

Roze clutch met strik, prijs € 52,95

10x clutches

Clutch met zwart printje, prijs € 29,95

10x clutches

Market clutch glanzend, prijs € 29,95

10x clutches

Roze 'Marie' clutch, prijs € 32,95

10x clutches

Rode clutch met lak, prijs € 84,95

10x clutches

Twee kleuren clutch, prijs € 34,95

10x clutches

Clutch met gouden pailletten, prijs € 49,95

10x clutches

Clutch met zilveren pailletten, prijs € 24,95

10x clutches

Clutch met afneembare schouderband, prijs € 65,95

De Girlscene redactie heeft unaniem gekozen voor de achtste clutch, de clutch met gouden pailletjes! Natuurlijk zijn de andere clutches ook mooi en fashionable, maar toch moest er een keuze gemaakt worden. Wil jij de clutch met gouden pailletjes winnen? Lees dan snel verder!

Winnen?
Laat onder dit artikel een reactie achter waarin je ons vertelt waarom juist jij deze clutch by Nelly zou moeten winnen! Wie weet maken we jou straks blij met dit hippe tasjew!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Met de winnares wordt na afloop van de prijsvraag persoonlijk contact opgenomen via je Girlscene-profiel, om privacy redenen wordt de winnares niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest 10x clutches by Nelly.com [afgelopen]

Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.