Win: Kleding van Urban Stiletto [afgelopen]

Winnen door Redactie

Kennen jullie de webshop Urban Stiletto al? In 2009 begon de nu 22-jarige Jamie - student Informatie, Multimedia & Management - haar eigen webshop vol met budget-verantwoorde mode. Nu drie jaar later staat haar webshop vol met de leukste mode items voor zeer hebberig-makende prijzen. Wij mogen heel veel moois weggeven!

We selecteerden in samenwerking met Jamie van Urban Stiletto twaalf items met een totale waarde van 250 euro! Jij maakt kans om een van deze items te winnen!

Urban Stilleto
1. Sjaal "Navajo Blush" 12,95
2. Ketting "Little Elephant" 9,95
3. Bikini "Venice Beach" 29,95
4. Shirt "Cropped Neon" 14,95
5. Shorts "Little Lace" 19,95
6. Trui "True Colors of the wind" 19,95
7. Laarzen "Dessert Chic" 29,95
8. Shorts "Suede Bow Camel" 19,95
9. Top "Coral Sunshine" 19,95
10. Top "Neon Zip Orange" 19,95
11. Horloge "Dutch Flavour" 24,95
12. Horloge "Electric Blue" 24,95

Winnen
Wat je moet doen om te winnen?

Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. Daarnaast is het belangrijk om je maat (zowel je kleding- als schoenmaat) te vermelden. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Vervolgens vermeld je WEL in het reactievakje: Het item dat je graag zou willen winnen & waarom je het zo graag zou willen. Oh en ook niet geheel onbelangrijk, je maat!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes!

Door de redactie

Contest Win: Kleding van Urban Stiletto [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.