Win: Samsung Galaxy S WiFi 4.2 [afgelopen]

Winnen door Redactie

Samsung brengt een nieuwe mediaspeler op de markt: de Samsung Galaxy S WiFi 4.2. Deze mediaspeler beschikt over veel nieuwe functies: muziek luisteren, video's kijken en games spelen! Daarnaast beschikt het over Wifi en kun je dus overal in de buurt van een WiFi hotspot mee op internet. En het mooiste van alles is dat jij een zwart exemplaar kunt winnen.

Samsung Galaxy S

Wat kan deze nieuwe mediaspeler allemaal?
Naast surfen op internet en e-mailen kan hij nog veel meer. De Galaxy S WiFi 4.2 heeft een groot scherm, namelijk 4.2” zodat je alles op en top in felle kleuren kunt bekijken. Perfect beeld dus en komt dat even goed uit, want deze telefoon zit boordevol nieuwe spelletjes. Voor de echte voetbalfans onder ons staat er namelijk EA Games FIFA 2012 op! Met perfect geluid erbij, zorgt deze telefoon voor een totaal nieuwe beleving. De muziek klinkt helder dus tijdens een saai ritje in de trein kun jij genieten van jouw lievelingsmuziek. De Galaxy S WiFi 4.2 heeft namelijk genoeg geheugen (8 GB) voor muziek, foto's en andere belangrijke bestanden. Als dit nou toch niet genoeg voor jou is, kun je ook nog een apart geheugenkaartje erin stoppen.

Deze mediaspeler is verkrijgbaar in het wit en zwart en is sinds kort overal verkrijgbaar. Girlscene mag het zwarte exemplaar weggeven!

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S    

Girlscene's stagiaire Eline & hoofdredactrice Danique hebben de Samsung getest en waren zeer enthousiast:

Eline: "Ik heb eerst het internet, de tijd en datum ingesteld en daarna kon ik eigenlijk meteen aan de slag. Ik word altijd spontaan enthousiast en nieuwsgierig als ik een nieuwe gadget in mijn handen heb. Deze mediaspeler ligt fijn in de hand, hij is plat maar wel groot genoeg. Het beginscherm is een soort snel menu met alle belangrijke en leuke apps erin. Een keer erop klikken en de app start meteen. Verder werkt het touchscreen heel goed, hij reageert snel en maakt hij zeer scherpe foto's. Kortom: echt een leuke, handige en gebruiksvriendelijkemediaspeler!"

Danique: "Wauw, wat is deze mediaspeler licht! Wat een lekker groot scherm, dat vind ik altijd handig en het design is strak en simpel. Hij is heel gebruiksvriendelijk, het geluid klinkt goed en is lekker snel. Het volume kan hard genoeg en de standaard muziekjes zijn erg... rustgevend ;-). Ook ik vind deze mediaspeler mooi en fijn om te gebruiken! Oh en Google Maps werkt echt fantastisch. Hij toont zelfs geldautomaten in de buurt. Hoe handig?"

Samsung galaxy S

Wil jij deze Samsung Galaxy S WiFi 4.2 winnen? Lees dan snel verder!

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij deze Samsung winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: Samsung Galaxy S WiFi 4.2 [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.