Win: 10x '2 spa vouchers + 2 Palmolive' [afgelopen]

Winnen door Redactie

De grote stressperiode (examens) is nu voorbij, maar sommige meiden zijn nog steeds niet helemaal tot rust gekomen. Misschien ben je wel gezakt, of heb je dit jaar zo hard gewerkt dat een klein beetje ontspanning wel terecht is. Palmolive begrijpt ons en heeft daarom een hele nieuwe douchelijn gelanceerd!

Palmolive

De nieuwe douchelijn van Palmolive staat voor 'Spiritueel ontspannen in je badkamer' en is geïnspireerd door de Indiase Ayurvedische leer. Door een goede combinatie van bepaalde geuren kom je weer helemaal tot rust. Palmolive heeft gekozen voor twee geuren: Ayurituel Joyous en Ayurituel Energy.

Ayurituel Joyous
Deze douchegel ruikt naar Indische moerbei (cultuurplant) en lotusbloem en zorgt ervoor dat je je volledig kunt ontspannen. De lotusbloem staat voor reinheid en compleetheid en is het, in combinatie met de Indische moerbei, een super frisse geur. "Het is een hele frisse, zoete en zachte bloemengeur." - Eline

Palmolive

Ayurituel Energy

  1. Een powerboost voor onder de douche die ruikt naar Indiaas sandelhout en gember die stimulerend werken en de zintuigen prikkelen. De warme geur van sandelhout zorgt ervoor dat je fris, in balans en met nieuwe energie de badkamer uitstapt. "Deze energieke geur ruikt wat zwaarder en kaneelachtig. Ik moet meteen een beetje aan de winter denken!" - Eline

Palmolive

Speciaal voor de lancering van dit nieuwe product mogen wij prijzen weggeven. Wat kun je winnen? Onder alle inzendingen verloten wij 10 pakketten met daarin de twee nieuwe Palmolive douchegels en twee Spa vouchers voor Thermen Holiday ter waarde van € 70,00.

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom vind jij dat jij kans moet maken op een van deze pakketten?

Extra leuk: Als je de Facebook-pagina van Palmolive liked maak je kans op een luxe reis naar India !!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: 10x \'2 spa vouchers + 2 Palmolive\' [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.