Win:5x2 kaarten 'The Model Experience' [afgelopen]

Winnen door Redactie

Op zaterdag 7 juli vindt in Amsterdam de eerste editie van The Model Experience plaats. The Model Experience is een evenement georganiseerd door de MarVie Foundation, opgezet door topmodel Marvy Rieder. Het is een uniek evenement met heel veel fashion en lifestyle. Het is hét evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in zowel uiterlijke als innerlijke verzorging.

the model experience

Op The Model Experience kun je je laten informeren over fashion, beauty, lifestyle, voeding en sport. Op het hoofdpodium zijn de hele dag activiteiten. Een modeshow van Jos Bles, verzorgd door (o.a. The Voice) styliste Chantal Bles. TV kok Caspar Burgi is aanwezig, Gabriella Riedi is aanwezig om catwalk-lessen te geven en er zijn huidcoaches van Hannah die je huid kunnen meten. Bastiaan van Schaik (hoofdredacteur Jackie en jurylid HNTM) zal spreken op het podium, evenals personal trainer Ralph Moorman. Oh en wie weet word jij wel ontdekt! Je maakt kans om het gezicht te worden van Cooper Vision (!)

Of laat je inspireren door de haar- en make-up demonstraties. Er zullen verschillende sprekers op het podium staan, waaronder Bastiaan van Schaik, hoofdredacteur van het magazine Jackie en jurylid van Benelux Next Top Model. Ralph Moorman, personal trainer en lifestyle coach legt uit hoe je gezond en lekker kunt eten en sporten.

the model experience

Wil jij naar The Model Experience? Nou, dat kan! Girlscene geeft 5x 2 kaarten weg!

Wat je daarvoor moet doen?

Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet. 

Kaartjes kopen kan natuurlijk ook! Kaartjes bestel je via The Model Experience Met de code Girlscene0707 krijg je € 2,50 korting en betaal je € 15,- in plaats van € 17,50.

Door Redactie

Contest Win:5x2 kaarten \'The Model Experience\' [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.