Winnen

Win: Vlieger & Vandam tas [afgelopen]

305

In 2002 begon het Nederlandse designer-duo Carolien Vlieger & Hein van Dam het accessoirelabel Vlieger & Vandam. Tien jaar later zijn ze populairder dan ooit. Misschien ken je ze wel van 'The Guardian Angel' collectie. Een tassenlijn met contouren van pistolen en messen. Die collectie is inmiddels zo populair dat het zelfs is opgenomen in de vaste collectie van het Museum of Modern Art in New York.

winactie vlieger & vandam

Het duo probeert met de designs van de tassen bepaalde thema's bespreekbaar te maken, zoals politiek gerelateerde onderwerpen en extreme modetrends die als inspiratie dienen voor de ontwerpen. ''The Guardian Angel' is daar een goed voorbeeld van; deze lijn werd ontwikkeld als reactie op het toenemende geweld binnen onze maatschappij die werd aangedikt door de media.'

De pistolen en messen -en dan met name de pistolen- zijn het trademark van Vlieger & Vandam geworden. Het label heeft een klassieke en tijdloze uitstraling met een edgy twist. 'De tassen zijn heel erg back to basic, maar juist door de detaillering onderscheidt het label zich. Het gaat om de boodschap die je met een tas wilt vertellen. Toch hangt er niet aan elke tas een boodschap, aangezien ook de grafische kant een belangrijke rol speelt. Zoals nu met de prints aan de binnenkant van de tassen en het 3D reliëf wat we nu vertaald hebben in een soort van piramidevormige rastering.'

Vlieger & Vandam

Ondanks dat er rekening wordt gehouden met de (praktische) wensen van de consument, is hun persoonlijke stijl en identiteit toch het uitgangspunt voor elke creatie. Het duo heeft een bepaald type voor ogen: 'Een stoere vrouw, zoals Rihanna die onlangs gespot is met één van onze tassen. Maar ook een Agyness Deyn die met onze tas rondloopt is natuurlijk geweldig! Daarentegen past een Jude Law of Fergie die ook met een Vlieger & Vandam gespot zijn, minder in ons plaatje.'

vlieger & vandam

Wij mogen een prachtige clutch van Vlieger & Vandam t.w.v. € 199,00 weggeven. Deze prachtige donkergrijze clutch met handboeien is gemaakt van mooi, duurzaam leer. De clutch is al gespot in de armen van niemand minder dan Rihanna (!).

vlieger & vandam

Wat je moet doen om te winnen?

Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet nu juist JIJ deze tas winnen?!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet. 

Dit artikel bevat passages uit een interview dat hoofdredactrice Danique vorig jaar met Vlieger & Vandam had voor ons modezusje Fashionscene toen ze daar nog hoofdredactrice van was.

Beeld: Ohnotheydidn't

Contest Win: Vlieger & Vandam tas [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

305 reacties

 • 6 jaar geleden Nala

  Dames!met pijn in mijn hart verkoop ik mijn gloedje nieuwe Citybag Gun Deluxe in het zwart. Alle labels zitten er nog aan! de tas kost 375 euro op de Vlieger &Vandam site en ik wil hem verkopen voor 295 euro.. De tas is overal 375, dus grijp je kans! als je geinteresseerd bent mail dan even naar: nala.meren88@gmail.com

 • 7 jaar geleden Westerdaal

  Omdat mijn leven al gebonden voelt door mijn handicap

  kan ik het nu misschien in die tas stoppen en ben ik het kwijt.

  Linda Westerdaal

  Groene Bruglaan 75

  7602RE Almelo

  0642948869

 • 7 jaar geleden Anja

  Ahw zo jammer dat hij is afgeloppen.

  Ik vind deze tassen zo mooi

 • 7 jaar geleden Danique - hoofdredacteur Girlscene (redactie)

  ***Tromgeroffel***

  Kim is de gelukkige winnares van de Vlieger & Vandam tas!! We mailen je zo snel mogelijk & natuurlijk zorgen we ervoor dat je de tas zo snel mogelijk thuisgestuurd krijgt

  Liefs,

  Girlscene

 • 7 jaar geleden D

  Oehlala, tassen. Daar hou ik van. En Rihanna, trendsetter, heeft er natuurlijk voor gezorgd dat de pistooltas van Vlieger & Vandam in één klap was uitverkocht. Dussss, ik wil deeeees!

 • 7 jaar geleden Nicole

  Neeeeeeee!!! die zwarte is echt geinig!. heel apart! hiermee steel je de show wel in de stad hihi.. hoop echt dat ik er 1 mag winnen. succes allemaal lieve meiden.

  xxxx

 • 7 jaar geleden Nienke

  Tja waarom niet? Eindelijk eens een tas die opvalt en tegelijkertijd heel degelijk is. Heerlijk zo'n multifuncite!

 • 7 jaar geleden Alisonneke

  Ik vind ze origineel,mooi,... gewoon anders dan alle tassen dat ik al gezien heb.En ik heb ook een tas nodig.Dus ik hoop dat ik echt win!!!

 • 7 jaar geleden wegvangs

  Ik zou graag deze tas winnen omdat de handboeien de dieven kunnen afschrikken! Ik ga dit jaar studeren in Amsterdam, waar een goede, dief-afstotende tas erg handig is met de spullen die ik mee moet nemen!

 • 7 jaar geleden Sivan

  Ik ben fan van Rihanna en het zou echt leuk zijn als nu juist ik juist dezelfde tas als haar heb, ik zou echt super blij worden

 • 7 jaar geleden Danielle

  Deze tas blijft mij boeien,

  alleen wil mijn bankrekening maar niet groeien.

  Het winnen van deze tas zou perfect uitkomen,

  het is namelijk de tas van mijn dromen.

 • 7 jaar geleden Mermaid

  Stond al in mijn lijstje om te kopen! Zou een voorproefje erg fijn vinden!

 • 7 jaar geleden xGemma

  net terug van vakantie en hoorde dat deze winactie op girscene was van een vriendinnetje. Ze wist dat ik dit een heel leuk merk vind. Dus hopelijk niet te laat voor de winactie!

  Wil zo graag een vlieger & vandam en zeker van deze stoere collectie. Ik heb er al een potje voor en hoopte in december eentje te kunnen kopen, maar als ik er een zou winnen zou nog veel beter zijn. SuperDuper zelfs

  Liefs xx

 • 7 jaar geleden Sterre

  Is er al een winnaar?

  Anders zou ik echt nog een keer willen zeggen dat ik 'm echt heeeel gaaf vind.

  X

 • 7 jaar geleden CL

  Omdat ik nog geen clutch heb, en deze past overal bij! Ik had nog nooit van dit merk gehoord maar ik vind het echt supergaaf!

 • 7 jaar geleden Serenityy

  ik zou deze clutch graag willen winnen omdat het een speciale touch geeft aan iedere look

 • 7 jaar geleden Labyrinthine

  Ik zou deze graag willen winnen omdat ik al heel lang een vlieger & vandam tas wil en er helemaal gek van ben.

 • 7 jaar geleden Eline

  ik ben egt heel blij dat jullie deze wedstrijd hebben gelanceerd want ik ben namelijk een grote fan van het accessoirelabel Vlieger & Vandam. Jammer genoeg vallen hun accessoires net buiten mijn budget zodat ik nooit echt de kans had om er een te kopen. daarom zou ik het dus fantastisch vinden moest ik er nu eindelijk eentje kunne bemachtigen :p

 • 7 jaar geleden Kiki

  omdat ik helemaal in love ben met deze gave clutch!!!!!

 • 7 jaar geleden Fauzia

  OMG! Ik kan niet geloven dat jullie dit als win item hebben! Deze tas zag ik pas nog op YouTube! Ik was direct VER-LIEFD!!! Wat een GE-WEL-DIGE tassen van Vlieger & Vandam!! Ik zou helemaal door het dolle heen zijn als ik een tas van ze zou hebben! Ze zijn net iets te duur anders had ik er NU al zelf 1 gekocht! Elke keer als ik ze zie, raak ik weer helemaal enthousiast!

 • 7 jaar geleden jannie

  mijn dochter zou hier heel blij mee zijn

 • 7 jaar geleden Nynke

  Ik heb nog geen clutch, maar zou er wel graag 1 willen. Helaas blijft aan het eind van mijn geld vaak een stukje maand over.

 • 7 jaar geleden Magica

  Juist ik moet dit accessoire winnen, omdat het mij ontzettend boeit....niet letterlijk maar wel figuurlijk! :wink2:

 • 7 jaar geleden wendy

  zo ogineel..deze moet aan mijn collectie worden toegepast..super gaaf

 • 7 jaar geleden yasmine658

  Ik overdijf niet als ik zeg dat sinds hij uitgekomen is, al op zoek ben naar een betaalare remake die ik tot dusver nog niet gevonden heb. Maar hé, de echte is natuurlijk nog veel beter!

 • 7 jaar geleden Brigitte

  Ik zou graag in de boeien geslagen worden door deze tas!!

 • 7 jaar geleden Mie

  Ik weet niet meer of ik al gereageerd heb of niet maar nu doe ik het toch eens opnieuw. Mijn bff van 8 jaar is bijna jarig en ik heb nog geen enkel cadeau. Ze wordt 16 en het wordt eens tijd voor een deftig cadeautje en aangezien het financieel niet meer goed loopt thuis zou het iedeaal zijn.

  Groetjs de Mieee

 • 7 jaar geleden T

  Wauw, wat een mooie winactie! Ik ben al superlang aan het sparen voor een tas van Vlieger & van Dam.. Deze tas past perfect bij mijn stijl en lijkt me ideaal om de heilige drie-eenheid in mee te nemen (portemonnee, sleutels, mobiel) als ik aan het motorrijden ben Echt een vette tas!!

 • 7 jaar geleden Nina

  Ik wil graag winnen omdat je nooit genoeg tassen kan hebben! En deze is wel heeeel leuk

 • 7 jaar geleden Girlll

  Ik wil graag de tas winnnen omdat:

  je kan deze tas makelijk matchen met je kleren.

  en hij is lekker klein en hoef ik niet zo;n grote tas mee te nemen naar de stad.

  en ik vind hem dus oook echt heel leuk <3

 • 7 jaar geleden Tekkel

  met deze tas kan ik eindelijk mijn handboeien meenemen.

 • 7 jaar geleden Merve1

  omdat ik gevaarlijk ben RAAAARGH (a)

 • 7 jaar geleden rilana

  Waarom ik deze tas zo graag zou willen winnen?

  Mijn naam lijkt op Rihanna, Rilana dus ja wij zouden eigenlijk gewoon dezelfde tas moeten dragen.

  Daarnaast ben ik helemaal in love met deze super gave bag.. dus keeping my fingers crossed en wie weet mag ik net zoals Rihanna deze gave tas gaan dragen!

 • 7 jaar geleden ninaverschueren

  Ik hou erg veel van de ontwerpers van de tas en daarom zou ik graag zo een tas winnen. Nu heb ik zo een lelijke, witte tas. De tas past helemaal bij mij!

 • 7 jaar geleden xmaaaargot

  helemaal vergeten om telefoon nummer op te schrijven

 • 7 jaar geleden Sandy

  deze tas zou perfect matchen bij de rest van mijn kleding, schoenen tassen. Ze zijn echt Ge-wel-dig met een Hoofdletter G!

 • 7 jaar geleden MichN

  Wow ik zou deze tas wel willen winnen omdat ik mijn tas net als handboeien aan mij moet vastbinden! Ik ben zo roekeloos met mijn tas..

 • 7 jaar geleden Sofie

  Een vrouw kan eigenlijk niet zonder een tas. Ik gebruik mijn tas elke dag. Mijn tas is dringend naar vernieuwing toe en deze tas van hierboven lijkt mij de perfecte vervanging! Mijn tas leeft mee met mij en is een onmisbaar item.

 • 7 jaar geleden Stephanie

  Omdat ik nog steeds met zo'n suffe rugtas rondloop met rood geruite blokjes..!

 • 7 jaar geleden weert

  Wat een mooie tas, wil ik wel winnen.

 • 7 jaar geleden Kirsty

  Ik zou de tas graag willen winnen omdat hij super vet is en niemand die ik ken heeft hem & dan maakt het nog cooler xxx

 • 7 jaar geleden Dilara

  Handboeien passen net een beetje meer bij mij dan een mes of een pistool...

 • 7 jaar geleden Floortje

  Waarom ik 'm zou moeten hebben? Ach, waarom niet? Je kan nooit genoeg tassen met handboeien hebben.

 • 7 jaar geleden Annelikeit

  Omdat ik wel eens met iets anders voor de dag wil komen dan een primark of h&m tasje en dit een mega-awesome tas is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 7 jaar geleden Marijke97

  ik vind deze tas zo geweldig! ik was er al lang naar opzoek want ik zag op girlscene ook de tas voorbij komen en ik dacht gelijk i love it!dus als ik deze zou winnen zou dat echt te gek zijn.

 • 7 jaar geleden Beau

  Ik ben een meisje van 13 en ik doe heel erg veel met mode, ik ben altijd opzoek naar de laatste mode trends ,outfits combineren en alle mode sites af (dus zit ik natuurlijk ook elke dag op girlscene) dus ik zou het echt HELEMAAL TE GEK vinden om deze tas te krijgen!!

  en natuurlijk is het ook nog een hele aparte en gave tas die je niet vaak ziet!

  xxxbeau:lips:

 • 7 jaar geleden anice

  ik vind het echt een hele coole clutch,

  als ik er het geld voor had zou ik de grote tas hebben gekocht, die met het pistool maar zo rijk ben ik niet...

  deze clutch is echt heel mooi en ik doe meestal ook heel lang met een tas, ik heb er nu eentje die ik vaak gebruik van mn moeder, die is al 25 jaar oud en ziet er nogsteeds super mooi uit!

  maar mijn moeder wilt hem terug, dus een nieuw lievelings tasje zou erg welkom zijn

 • 7 jaar geleden JD

  die clutch is echt zoo geweldig!!

  het is een clutch die waarschijnlijk niemand heeft die ik ken en dat is natuurlijk ook super!

  ik wil hem echt zoo graag!

 • 7 jaar geleden Manon

  Omdat dit eindelijk een tas is met een statement en niet zomaar iets wat iedereen maar draagt 'omdat het mode is' !

 • 7 jaar geleden _Liz_Liz_

  omdat het echt een stylish tas is en aangezien ik ook styl heb past hij bij mij...

  het maakt niet uit welke ik krijg ik vind ze allemaal stylish

  i love it !!

 • 7 jaar geleden IkHebEenFiets

  OMDAT IK POLITIE WIL WORDEN! :ph34r:

 • 7 jaar geleden In Vogue

  Omdat ik denk dat ik wel pas in hun doelgroep 'stoere vrouwen' haha. Ik ben heel erg divers en vind het vaak leuk om mijn stijl een beetje op te spicen! Daarbij vind ik niks zo geweldig als jaloerse blikken wanneer je rondloopt met een nieuwe aparte tas, hihi. Kom maar op met die clutch van Vlieger & Vandam!

 • 7 jaar geleden guuscosijn

  omdat ik bijna jarig ben en dit het perfecte kado is! :aanbid:

 • 7 jaar geleden Kirsten

  omdat het de absolute musthave is die ik mis in mijn collectie

 • 7 jaar geleden penthouse

  Normaal gesproken heb ik een girly en schattige stijl. Het lijkt me leuk om deze clutch als eyecatcher te hebben, net even wat anders dan wat ik nu heb.

 • 7 jaar geleden sabrineee

  naam: Sabrine ucheikh

  Adres: Bovenover 19

  postcode: 1025JH Amsterdam

  tel: 0646174949

 • 7 jaar geleden Renata

  Als ik hem niet win wordt ik gek! Ben helemaal verliefd haha.

 • 7 jaar geleden LadyLoonwerk

  Omdat ik het een heel boeiende tas vind!!

 • 7 jaar geleden indieke

  Deze tas MOET ik hebben omdat....

  ik een echte fashionista ben met een vleugje spanning....sex...en actie in mijn kledinhg en accesoires.Ik ben er dol op en zal de tas met veel liefde bij me deragen en zorgen dat iedereen kijkt,maar aankomen niet dus he!!!!

 • 7 jaar geleden Luca

  ik zou deze tas moeten winnen

  1: ik moet een nieuwe handtas

  2: al heeel lang naar zo'n tas opzoek

  3: ik vind ze super stoer en je kan het met zoveel combineren

 • 7 jaar geleden TheHockeyGek007

  Ik zou deze tas moeten winnen omdat ik dan mijn agressieve vriendje aan kan pakken

 • 7 jaar geleden ello

  Ik heb ook al geen pistool of mes in mijn collectie...

 • 7 jaar geleden xYe_tong

  Waarom ik moet winnen,

  omdat ik al heel lang zoek naar zo'n tas , omdat ik echt een modequeen ben, en die tassen echt geweldig vind, vooral de ontwerpers ervan. Alleen zijn de tassen nogal aan de prijzige kant, maar toen ik zag dat je ze hier kon winnen ging ik uit me dak, eindelijk heb ik kans op die tas, en als ik win heb ik ook nog eens een tas voor school dus fity-fifty

  x

 • 7 jaar geleden W

  dat is toch geen clutch maar een verschrikkelijk mooie tas :lips:

 • 7 jaar geleden Anneliese

  Echt gaaf z'n tas, net of je pistool in je tas heb..., erg leuk.

 • 7 jaar geleden VitaminX

  Sinds dat item over die tas en de commotie op vliegvelden, wil ik hem al!

 • 7 jaar geleden Lucia

  Gewoon omdat het een verschrikkelijk mooie tas is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 7 jaar geleden saravanderpasx

  Waarom moet nu juist IK deze tas winnen?

  Ik ben al zolang op jacht naar de producten van dit prachtige merk! Baal er ook erg van dat deze wel aan de prijzige kant zijn...

  Ben ook blij met het feit dat het leer duurzaam is, daardoor dus ook echt goede kwaliteit.

  De kleur is ook helemaal mijn ding!

  LOVE IT.

 • 7 jaar geleden mizzzz

  *** Waarom moet nu juist IK deze tas winnen?! ***

  'Omdat ik dan tenminste precies weet waar in mijn tas mijn handboeien zich bevinden Zo raak ik ze nooit meer kwijt! haha'

  Vriendelijke groetjes, Mischa

 • 7 jaar geleden Natalie

  Wie niet waagt, die niet wint....

 • 7 jaar geleden Sab

  Ik heb het geld niet voor zo een designer-dingetjes. Het zou natuurlijk geweldig zijn zo een coole tas te bezitten en er trots mee rond te lopen op feestjes

 • 7 jaar geleden Trix

  Ik ben al zooooo lang opzoek naar deze tas, alleen hij is voor mij te prijzig!

  Ik ben al een tijdje bezig met mijn eigen clutches en tassen te maken, maar die halen het lang niet bij de tassen van Vlieg & Vandam!

  Dit jaar doe ik mijn examens en heb ik ook mijn gala!

  En deze tas maakt mijn look perfect af!

  Misschien een beetje raar omdat deze tas een stoere touch heeft vanwege de handboeien, maar dat vind ik juist zooo leuk!

  Ik heb al een heel leuk jurkje op het oog(ookal is het schooljaar nog niet begonnen hahaha), waar deze tas perfect bij past!

  Ik heb ook wel echt mijn eigen stijl en ben niet bang om risico's te nemen!

  En deze vakantie ben ik begonnen aan mijn inloopkast, en dan krijgt de clutch natuurlijk een speciaal plekje!

  Verder is de clutch perfect voor elke gelegenheid, hij kan bij een chique look maar ook een ruige en welke andere look je maar wilt!

 • 7 jaar geleden Evita

  Het is een echte eyecatcher wat perfect mee kan met een avondje uit of een dagje stappen!

  Het zou helemaal outfits afmaken, stoer maar ook stijlvol!

  + ik heb nog geen "perfecte" clutch kunnen vinden, maar dit zou hem wel eens kunnen zijn!!

 • 7 jaar geleden Carola

  Die clutch is echt amazing. Zoo apart! Dat past wel bij mij, hier zou ik graag mee lopen!

 • 7 jaar geleden SummerSunLove

  Deze tas past echt helemaal bij mijn stijl! Het is een te stoere tas en gewoon apart!

  Het is gewoon een geeeeeeweeeeeeldiiiige tas !!!

 • 7 jaar geleden MEMYMESELFANDI

  Ik ben gek op tassen dezen kan er ook bij hoor !

 • 7 jaar geleden peggy vissers

  Het is een tas van superkwaliteit en een supermerk. Ik kan wel een nieuwe tas gebruiken.

 • 7 jaar geleden Kirsten

  Ben het engeltjes imago dat ik heb een beetje zat. Ik moet deze tas winnen omdat ik er ook wel eens iets stoerder uit wil zien. En dat kan met deze classy tas met een bad girl tintje

 • 7 jaar geleden katkatlaalaa

  omdat ik werk als cipier en deze echt goed bij m'n job past...hihi, nee dat was een grapje!

  Ik hou van sobere mode-items, draag heel weinig prints bvb, maar ik hou ook van die edgy details die maken dat je de tas wil gebruiken tot ze uit elkaar valt!!

 • 7 jaar geleden Gainor

  Het is echt een fantastische tas! Gewoon geweldig! Ik zou hem alleen niet proberen mee te nemen naar de luchthaven :p Ik zou hem SUPERGRAAG winnen!

 • 7 jaar geleden maria louisa

  ooo wat een allround tasje daar ben ik dol op,echt knap

  past overal bij(win win win)

 • 7 jaar geleden setje68

  omdat ik hem verdien!

 • 7 jaar geleden Anita

  Met zo'n eyecather krijg je gegarandeerd aandacht als je op stap gaat. En dat is wat ik wil. Single (en daar mag onderhand eens verandering in komen) en best een beetje verlegen.... :wink2:

 • 7 jaar geleden margriet

  ik zoek al heel lang naar een cadeautje voor mn zus ze geeft mij ook altijd heel veel <3 ze wil deze tas al zolang daarom wil ik deze clutch winnen

  xoxo

 • 7 jaar geleden Mang00

  Ik ben al zo lang aan het sparen voor deze tas,

  het is het enigste wat ik nog mis in mijn kast!

 • 7 jaar geleden NathS

  Ik wil de tas winnen omdat:

  1 ik eerst en vooral een nieuwe tas nodig heb

  2 de tas, gecombineerd met chique kleding, iets miss bond's heeft, echt awesome

  3 ik ook wel eens wil uitblinken met iets wat bijna niemand heeft

  4 het een gewaagde touch heeft, so me!

  Alvast bedankt

 • 7 jaar geleden LoveTheAngel

  hee

  ik wel dolgraag winnen omdat ik dit tasje helemaal geweldig vind ik hou het merk ook voordurend in de gaten of ik iets leuks tegen kom maar helaas mag ik niet zoveel kopen van mijn moeder omdat het een beetje te duur is ik zou het geweldig vinden als ik zou winnen

 • 7 jaar geleden miss_mixie

  Ik wil supergraag winnen omdat:

  1. de tas is gewoon friggin awesome!

  2. Ik de luitjes op mn werk wil laten zien dat ik ook een fashionista ben.

  3. Er nu eindelijk een tas is die gewoon zo anders is dan al die normale tassen. En ik houd al veel van aparte kledingstukken dus nu nog een tas om het af te maken!!!

 • 7 jaar geleden J3eautiifull

  Ik zou het heel leuk vinden om een keer te winnenen misschien zo een kijkje in de modewereld live meete maken ik heb een passion for fashion zo heeft deze clutch het ook.

 • 7 jaar geleden Stephantastic

  Ik vind dit merk helemaal geweldig.

  Het is stijlvol, maar toch stoer. Helemaal mijn stijl.

  Ben al een tijd op zoek naar zo een tas samen met een collega,

  en we kwamen per toeval hem tegen op deze site.

  Als ik de tas zou winnen zou ik hem delen met mijn collega

  en het zou ons beide echt super blij maken.

  We volgen dit merk al heel lang en komen het ook vaak tegen

  op het internet met ons werk op verschillende fashion sites.

  Als ik Amsterdam rond loop zie ik hem nog niet vaak voorbij komen, zonde!

 • 7 jaar geleden Limitless

  Ik wil deze tas winnen omdat...

  er eindelijk een vakje is waar ik mijn handboeien in kan verstoppen?? ;P

 • 7 jaar geleden Charlotte

  Ze zijn super mooi, Waaaw!

 • 7 jaar geleden rawr

  waarom ik deze tas wil winnen ?

  Omdat de tas helemaal MIJN smaak is.

  Het past bij de outfits die in mn kast hangen.

  ik ben een eche Rihanna fan en ik hou van dr stijl.

  Het zou natuurlijk awesome zijn om deze tas te winnen!

  Mooie stof, mooie kleur.

  Helaas heb ik het geld er niet voor dus zou 't TOF zijn om de tas te winnen, want bijna niemand heeft de tas ook, dus je zal niet gauw iemand zien met de zelfde tas!

  Nog even duimen!

 • 7 jaar geleden Emmaatjeex

  Waarom ik deze tas wil winnen ?

  Nou ik wees gewoon eerlijk omdat de tas echt awasome is

 • 7 jaar geleden chucky1012

  Waarom ik deze bag moet winnen! Ja, het is van Nederlandse fabrikaat in A'dam gevestigd! Deze accesoires passen bij alle fashion.Is met de hand gemaakt! Dus krijgt een accesoire alle aandacht en word met veel plezier gemaakt. Een bag van dit label is voor mij niet te betalen. Dus doe ik hier mee met deze geweldige actie!:wink2:

 • 7 jaar geleden rosamy

  Waarom ik deze tas moet winnen? Omdat ik geen Jude Law of Fergie typje ben, maar een Rihanna-typje.

 • 7 jaar geleden Littlelady123

  ik zou graag de tas winnen omdat er dan misschien iemand me zou zien op school en ik dan vriendinnen of zelfs een vriendje krijg en ik hou van accessoires!

 • 7 jaar geleden Angeline

  Ik raak er de clutch van kwijt zo handtasselijk word

  ik ervan.

 • 7 jaar geleden lianne

  verliefd op alles dat net even anders is ...

 • 7 jaar geleden Infinity

  Ik hou echt van designertassen en -kleding. Het spijtige is alleen dat ik het nooit kan kopen, want ik heb niet veel geld. Ik heb een dure hobby dus al mijn geld gaat daar naartoe. Paarden zijn echt heel duur!