Win: Roze Nikon COOLPIX S3300 [afgelopen]

Winnen door Redactie

Voor sommige meiden is het een hobby geworden om alle leuke of mooie momentjes vast te leggen, anderen vinden het gewoon leuk om lekker gek te doen met vriendinnen en er foto's van te maken. Wat je ook doet, een camera hebben is altijd leuk en laten wij nou net een super leuke winactie voor jullie hebben! Wij mogen namelijk twee Nikon COOLPIX S3300 camera's weggeven, beiden in knalroze!

Coolpix Nikon

Misschien heb je deze vrolijke camera al in de winkel gezien. Hij is er namelijk in de kleuren: zilver, zwart, rood, goud, paars, groen en roze en is lekker klein. Ook is dit kleine cameraatje dun en ligt ie lekker in de hand.

COOLPIX Canon

COOLPIX Nikon

Wat kan de COOLPIX allemaal?
De COOLPIX heeft een 16 megapixel camera en start snel op. Hij kan erg ver inzoomen, maar zoals sommigen wel weten krijg je dan vaak wazige foto's. Daar heeft Nikon iets op bedacht, namelijk een technologie die ervoor zorgt dat je zelfs met een trillende hand een scherpe foto kunt maken. Ook heeft de camera gezichtsherkenning, dat betekent dat als je een gezicht van iemand in beeld hebt, de camera dit herkent, omcirkeld en daarop scherp stelt.

Test it
Speciaal voor deze winactie kregen wij een testexemplaar opgestuurd om zelf te testen. Eline is de straat op gegaan om te kijken of dit handige cameraatje ook mooie foto's maakt.

“Ik was erg benieuwd hoe scherp de foto's zouden zijn en of de foto's snel gemaakt worden. Lang wachten terwijl je al geklikt hebt, vind ik nogal irritant. Ons kantoor ligt aan de Keizersgracht dus ik ben even snel de deur uitgegaan om van de gracht een foto te maken. Zodra ik goed op het knopje drukte, werd er een foto gemaakt. Ook in zwart/wit zijn de foto's nog steeds scherp en helder.

Coolpix Nikon

Als je inzoomt, trilt het beeld altijd best erg en krijg je meestal wazige foto's. Ik heb een pot pindakaas aan de overkant van mijn bureau neergezet en helemaal ingezoomd. En ja, mijn beeld trilde weer lekker maar toen ik een foto maakte, was 'ie scherp en helder! Bye bye bewogen foto's.

Coolpix Nikon

Daarnaast heb ik gekeken of de camera vanzelf scherp stelt als ik een foto van een gezicht wil maken. Dankzij de gezichtsherkenning deed 'ie dat snel en scherp, zowel in kleur als in zwart/wit. Ik denk dat deze camera heel handig is voor op reis, hij is namelijk lekker klein en compact en dus ideaal om een keer mee te nemen tijdens het stappen, naar festivals of tijdens alle vakanties.”

Coolpix Nikon

Coolpix Nikon

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij deze Nikon COOLPIX S3300 in het roze winnen?

Nog meer kans maken op Nikon prijzen? Like dan de Facebook-pagina van Nikon en doe mee aan de acties!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: Roze Nikon COOLPIX S3300 [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.