Win: Prachtige sieraden van Otazu [afgelopen]

Winnen door Redactie

Kennen jullie de prachtige sieraden van Otazu al? De sieraden van Otazu zitten vol met glitters en swarovski steentjes. Het merk staat voor glamour, vrouwelijkheid en schoonheid en word gedragen door vele celebrities zoals Lady Gaga, Jennifer Lopez en was onder andere te zien in de Sex and the City Movie 2. De juwelen zijn innovatief en vallen snel op, mede door de glinsterende steentjes en herkenbare designs.

Veel meisjes zouden wel een sieraad van dit mooie merk in hun juwelendoosje willen hebben, maar voor sommige is het toch een beetje te duur. Diamands are a girl's best friends, zeggen ze weleens en dat klopt als een bus. Daarom mogen wij vijf gelukkige Girlscene lezeressen blij maken met een armband of ketting van Otazu!

Wat mogen wij weggeven?
Vier kettingen en een armband met een totale waarde van € 750,00! Iedere winnaar krijg een item. Benieuwd hoe ze eruit zien en wat je moet doen? Kijk dan snel verder.

Otazu

Otazu

Otazu

Otazu

Otazu

Wat moet je doen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Daarnaast moet je ook even de Facebook-pagina van Otazu liken!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom vind jij dat jij kans moet maken op deze prachtige sieraden?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Kijk voor meer informatie over de sieraden van Otazu op de website, klik hier!

Door de redactie

Contest Win: Prachtige sieraden van Otazu [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.