Winnen

Win: 3x Coloud koptelefoons [afgelopen]

Genoeg van je iPod oortjes? Behoefte aan heel iets anders? Tegenwoordig mag je GEZIEN worden met een koptelefoon. Zoals met de super fashionable koptelefoons van het Zweedse Coloud. Die koop je niet alleen in de allermooiste en hipste kleurtjes, ze zijn zo ontworpen dat ze onwijs comfortabel en goed zitten. Wij mogen drie paar weggeven!win coloud koptelefoonColoudwin coloud koptelefoonColoud

win coloud koptelefoonColoud

We hebben drie paar mooie koptelefoons geselecteerd voor jullie en jij maakt kans om er één te winnen! What to do? Lees dan snel verder...

Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de kleuren kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Laat ons ook weten waarom jij kans moet maken?!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door de redactie

Contest Win: 3x Coloud koptelefoons [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved