Win: 4x2 Loveland kaartjes [afgelopen]

Winnen door Redactie

De zomervakantie is begonnen en daarmee ook het festivalseizoen! Lekker de hele zomer lang dansen, met of zonder regenlaarsjes, op alle festivals en hopelijk in augustus afsluiten met een knaller. Nog geen plannen voor de festivalfinale deze zomer? Wij hebben wel een leuke afsluiter voor jou: Loveland Festival. Wij mogen 4x2 kaartjes weggeven t.w.v € 49.00!

Loveland winnen

Loveland en line-up
Loveland Festival bestaat zes jaar en staat bekend om de muziek, mooie aankleding en fijne sfeer. Dit jaar biedt Loveland Festival zes verschillende stages met diverse muziekstijlen en verschillende artiesten zoals Sven Väth, Gui Boratto, Fedde Le Grand en Sander Kleinenberg. Voor ieder wat wils dus! Hier kun je alvast goed in de stemming komen en gratis sets van Loveland beluisteren.Hier kun je alvast goed in de stemming komen en gratis sets van Loveland beluisteren.

Winnen Loveland

Winnen
Heb jij nou ook zo’n zin gekregen in Loveland Festival en wil jij het niet missen?Doe dan mee met onze winactie en maak kans op de 4x2 tickets die wij mogen weggeven aan de Girlscene lezeressen. Het festival is op zaterdag 11 augustus Sloterpark en Sloterparkbad, Amsterdam. Let op! Bezoekers van dit festival moeten minimaal 18 jaar oud zijn.

Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom vind jij dat jij deze kaartjes moet winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Kijk voor meer informatie over het festival op de website, klik hier!

 

Door de redactie

Contest Win: 4x2 Loveland kaartjes [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.