Win: 2 parapluutjes & schijfje citroen [afgelopen]

Winnen door Redactie

Lotte Hagen, een columnist bij Chicklit, heeft al haar hoogtepunten bij elkaar gebundeld. Dit leuke boek is daar een resultaat van, met de super zonnige titel: Twee parapluutjes en een schijfje citroen. Bij de columns van Lotte geldt het volgende: je kunt ze keer op keer blijven lezen, en iedere keer vind je ze net zo leuk als daarvoor. Dit boek is heerlijk om te lezen, en wij mogen maar liefst tien van deze boeken weggeven!

Lotte is 24 jaar oud en woont sinds twee jaar in Amsterdam samen met twee vriendinnen. Ze hebben samen het kleinste appartementje met het grootste balkon. Lotte schrijft over zichzelf, de dingen die ze meemaakt, over haar kamergenootjes, haar familie en nog veel meer. Urenlang achter haar laptop met een cappuccino om te schrijven, schrijven, schrijven, is wat ze het liefste doet.

Lotte Hagen

Lotte Hagen schrijft elke maand een column op Chicklit.nl. Bij uitgeverij Pimento verscheen Twee parapluutjes en een schijfje citroen: een verzameling van de grappigste en opvallendste columns van Lotte. Op hilarische wijze schrijft ze over het alledaagse leven. Deze zomer mag je Twee parapluutjes en een schijfje citroen niet vergeten in je vakantiekoffer! Bestel hem nu voor maar € 7,95.

Lotte Hagen

 

Wij mogen tien exemplaren weggeven! Wil jij winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Laat ons ook weten waarom jij kans moet maken?!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door de redactie

Contest Win: 2 parapluutjes & schijfje citroen [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.