Win: Zatchels neon leopard tas [afgelopen]

Winnen door Redactie

De schooltas, ook wel de satchel bag, is helemaal hot. Deze stevige tassen zijn er in allerlei uitvoeringen en kleurtjes. Ze zijn niet alleen erg hip, maar ook super handig als laptoptas. Helemaal leuk is dat ze verschijnen steeds vaker in neon kleurtjes verschijnen! Wij mogen een roze luipaardprint exemplaar weggeven t.w.v. € 149,95!

satchels

De satchel bags zijn geïnspireerd op authentieke schooltassen van vroeger. Die een nieuw leven werden ingeblazen door merken zoals Zatchels en Cambridge Satchel. De tassen zien er niet alleen heel netjes uit, ze zijn ook ontzettend sterk. Daarnaast hebben ze ook nog eens een leuk vintage uiterlijk.

satchels

Een merk dat gespecialiseerd is in deze satchel bags, is Zatchels. Ze verkopen de meest geweldige handgemaakte leren tassen uit Engeland. Nu heeft Zatchels nieuwe tassen in de collectie, namelijk de neon kleuren met leopard en floral printjes, en wij mogen er een weggeven t.w.v. € 149,95.

Zatchels
Bovenstaande beauty mogen wij weg geven! Dit is een 13 inch schooltas in de neonpink met luipaardprint. Deze tas heeft een waarde van maar liefst € 149,95. Wil jij deze super leuke tas winnen? Lees dan snel verder!

De satchels van Zatchels zijn verkrijgbaar in de maten van 11.5 tot 17.5 inch en kosten ongeveer tussen de € 50,00 en € 160,00. Ze zijn verkrijgbaar bij de webshops We Like Fashion en The Little Green Bag. Ook verschijnen ze binnenkort in de winkel You Are Here in Eindhoven.

Hier nog wat leuke inspiratie foto’s!

satchels

satchels

satchels

Niet te vergeten, de kleurige satchels!

satchels

satchels

satchels

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij deze fashionable beauty winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: Zatchels neon leopard tas [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.