Nicki Minaj is back! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Meiden, tijd voor wat vrolijk en fleurig nieuws in deze donkere dagen: de nieuwe cd van Nicki Minaj is uit! Deze kleurrijke dame valt op door haar extreme verschijning, maar wat weten wij eigenlijk van haar? Girlscene geeft jou een klein kijkje in het leven van Nicki Minaj.

Nicki Minaj

Nicki Minaj is 29 jaar geleden geboren op het eiland Trinidad, maar verhuisde op haar vijfde al naar Queens in New York City waar ze verder opgroeide. In 2007 bracht ze haar eerste mixtape uit en in 2009 werd ze getekend op het platenlabel van Lil Wayne. Vanaf toen ging alles heel snel, maar wat wil je ook met Lil Wayne als baas. Na hard werken en veel zingen kwam in 2010 haar debuutalbum 'Pink Friday' uit en alleen al de hoes van de cd viel enorm op. Gekleed als menselijke barbiepop poseert Nicki met uitgerekte benen en een schattig poppengezichtje op de cover. Nicki bewondert Barbie en noemt haar fans sindsdien ook Barbz. Beetje afgekeken van Lady Gaga? Hoe dan ook, Miss Minaj weet hoe ze op moet vallen en loopt dan ook het liefst rond in opvallende outfits en gekleurde pruiken.

Nicki Minaj

Met Pink Friday kwam Nicki als eerste vrouwelijke rapper met zeven singles de hitlijsten binnen. Een record! Sindsdien tourde ze met o.a. Britney Spears en Lil Wayne en heeft ze optredens gegeven met M.I.A., Madonna, Chris Brown en David Guetta.

Nicki Minaj

Oké, een hele waslijst aan grote namen, dus nu zijn de verwachtingen hoog. Afgelopen 18 juni trad ze voor het eerst op in Nederland in een uitverkocht HMH. Haar Nederlandse fans hebben toen zo'n enorme indruk op haar gemaakt, dat ze het er een maand later op tv nog over had. In The Tonight Show van Jay Leno vertelde ze dat ze een geweldige tijd heeft gehad in ons kikkerlandje en wij kunnen jullie nu alvast vertellen dat ze 15 oktober weer terugkomt voor een nieuw concert in Ziggo Dome!

Pound the alarm live @ The Tonight show

Ben jij benieuwd geworden naar de nieuwe cd van Nicki? Dat komt goed uit, want wij mogen een exemplaar weggeven!

Wat moet je doen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Laat ons ook weten waarom jij kans moet maken?!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door de redactie

Contest Nicki Minaj is back! [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.