Win: LG Optimus 4XHD t.w.v. € 499 [afgelopen]

Winnen door Redactie

Mobieltjes, we kunnen niet meer zonder. Een foto sturen tijdens het shoppen om je vriendin om raad te vragen, op internet opzoeken waar de dichtstbijzijnde ijsjeszaak zit en op Facebook checken of je crush vanavond ook naar dat leuke feestje gaat. Nu gaat dit zelfs een stapje verder met de LG Optimus 4XHD!

Win: LG Optimus 4XHD t.w.v. € 499,-

Wat kan deze LG dan?
Met deze smartphone van LG kun je precies hetzelfde doen als altijd, maar als extraatje kun je leuke notities maken. Deze LG heeft namelijk een extra functie: Quick Memo. Hiermee kun je bijvoorbeeld op websites, applicaties en foto’s notities maken en die delen met anderen via mail, social media, noem het maar op. Dit maakt het delen veel leuker en zelfs makkelijker, want degene waarmee je het deelt gaat direct naar de website die jij wil delen!

Win: LG Optimus 4XHD t.w.v. € 499,-

Laten we even een kijkje nemen:

Is dat alles?
Nee, echt niet! Deze LG heeft een HD beeldscherm wat haarscherp is, een acht megapixel camera en is ook nog eens super snel. Daarnaast heeft dit mobieltje nog veel meer extra’s. Benieuwd? Kijk dan even hier.

Win: LG Optimus 4XHD t.w.v. € 499,-

Wij zijn benieuwd! En wat een geluk… Wij mogen hem een maandje uitproberen voor jou! Wij gaan de nieuwe LG gebruiken, Quick Memo delen en er natuurlijk over schrijven. Vervolgens mogen wij een gloednieuwe LG Optimus 4XHD t.w.v. € 499,- weggeven!

Wil jij deze LG Optimus 4XHD winnen? Lees dan snel verder!

LG

Oké, dat klinkt allemaal heel mooi, maar laten we de telefoon eerst even testen!
Toen ik, Jitske, de telefoon uit de verpakking haalde was de grootte het eerste wat opviel. De telefoon is nog groter dan de iPhone, die ik al behoorlijk groot vind. Toen ik de telefoon aanzette, snapte ik grootte van de telefoon. Het beeld is groot, helder en harstikke scherp, alsof je een soort tablet hebt. Mij lijkt het eigenlijk wel fijn zo'n groot beeld te hebben, ik draag namelijk mijn mobiel toch nooit in mijn broekzak.

Jitske test mobieltje

QuickMemo
Ik heb zelf nog nooit een LG gehad, dus moest even uitvogelen hoe deze telefoon werkte. Eigenlijk spreekt het voor zich, dus na een paar minuutjes kon ik gaan spelen met de QuickMemo. Het deed me erg denken aan DrawSomething, dat leuke spelletje. Je kunt namelijk heel snel leuke en persoonlijke berichtjes maken en sturen naar je vriendinnen. Zo stuurde ik bijvoorbeeld naar Danique en Annemerel deze lekkere vent van de H&M!

Jitske test mobieltje
Deze QuickMemo kregen Danique en Annemerel binnen. Ze hoefden alleen maar even op de foto te klikken en ze kwamen ook direct op de website. Handig als je een keer een leuk rokje naar je vriendin wil sturen, zodat ze het meteen kan kopen!

Jitske test mobieltje
QuickMemo werkt heel snel en handig, binnen een mum van tijd tekende ik allerlei leuke berichtjes. Helaas heb ik alleen geen vaste hand, dus ze zien er een beetje slordig uit, maar met een hoop oefenen komt dat vast goed!

Jitske test mobieltje
Bij QuickMemo kun je kiezen tussen vier verschillende pennen en zestien verschillende kleurtjes.

Jitske test mobieltje

Verder vind ik het mobieltje erg snel en er staan al meteen een hoop applicaties op, zoals een uitgebreide weersvoorspelling. Erg handig dus!

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij deze LG winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: LG Optimus 4XHD t.w.v. € 499 [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.