Win: Fred van Leer complete make-over [afgelopen]

Winnen door Redactie

Invito bestaat alweer 25 jaar, hiep, hiep, hoera! Invito viert natuurlijk haar verjaardag en wie jarig is trakteert. De verjaardag wordt gevierd met een top actie en een er zal een winactie lopen met een superprijs, namelijk: een metamorfose. Get styled By Fred & lees mee!

invito winactie

Fred van Leer, je kent hem wel. Hij is een van de bekendste stylisten van Nederland. Hij is stylist van vele televisieprogramma's, bands, magazines en shows. Zo was hij ook te zien bij Hollands Next Topmodel waarbij hij de meiden bijstond in hun strijd naar de top. Fred heeft sinds dit jaar ook een eigen programma, Shopping Queens, waarin een aantal meiden strijden om de titel: 'Best Gekleed'. Benieuwd? Lees dan snel mee!

invito winactie

Fred van Leer viert Invito's 25e verjaardag!
Van Leer gaat de samenwerking aan met Invito. Het schoenketen bestaat namelijk alweer 25 jaar en dat is reden voor een feestje! In al die jaren is Invito eigenzinnig en jong gebleven, en welke stijl past daar nou beter bij dan die van Fred van Leer?

fred van leer

Wie jarig is trakteert!
Fred van Leer werkt nu, om precies te zijn van 20 augustus tot en met 2 september, samen met Invito. Hij kiest bij deze winkel de 25 leukste artikelen uit die jij dan voor 25 procent korting mag kopen! Deze 'Picked by Fred' producten beloven iets geweldigs te worden!

fred van leer

Win een make-over van Fred van Leer!
Speciaal bij deze 'Picked by Fred' actie wordt er een make-over verloot onder de Girlscene lezeressen! Extra leuk: de kleding en schoenen mag de kandidaat houden. Er is niet echt een ter waarde van prijs. Ben jij helemaal fan van zijn werk en toe aan een metamorfose? Doe dan mee met deze winactie en misschien krijg jij dan, net als vele andere Hollandse celebs, een metamorfose van Fred van Leer by Invito!

invito winactie

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom vind jij dat jij kans moet maken op een van deze make-overs?

Tipje: om meer kans te maken op deze make-over kun jij even de Facebook pagina van Invito liken!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: Fred van Leer complete make-over [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.