Win: Elite Model look make-up pakket [afgelopen]

Winnen door Redactie

We hebben het er al eerder over gehad, de Elite Model Look. Een jaarlijkse wedstrijd die wordt georganiseerd om topmodellen te zoeken. Het geeft meiden de kans om zich te presenteren als topmodel. De jury zal beslissen wie het daadwerkelijk in zich heeft om een waar topmodel te worden. Zou jij er ook als een topmodel uit willen zien?

Net als vorig jaar is Make-up Studio ook dit jaar weer één van de partners van Elite Model Look Nederland 2012. De visagisten van Make-up Studio zullen de deelnemers in aanloop naar de finale voorzien van een make-up ‘touch up’ zodat iedereen schittert op de catwalk! Wij mogen vijf make-up pakketten van Make-up Studio weggeven met Cream Eyeliner en Lipgloss Supershine t.w.v. € 29,80!

Elite Model Look

Elk jaar doen er ruim 350.000 meiden mee tussen de 14 en 21 jaar. Ze komen uit maar liefst 50 verschillende landen. Elk land kiest zijn eigen winnares uit die naar de internationale finale gaat. Zij zal daar strijden tegen de andere 49 deelneemster om een contract bij Elite New York en Parijs. Zo begonnen Gisele Bündchen, Cindy Crawford en Frederique van der Wal hun carrière.

Zou jij ook graag mee willen doen? Kijk dan snel even hier.

elite model look

Win een van de vijf make-up pakketten van Make-up Studio
Speciaal voor de Girlscene lezeressen geeft Make-up Studio vijf make-up pakketten weg! Deze pakketjes bevatten een Cream Eyeliner t.w.v. € 14,90 en Lipgloss Supershine t.w.v. € 14,90! Hiermee zorg je dat jij net zo straalt als de modellen op de catwalk.

Cream EyelinerLipgloss

Wil jij ook zo'n mooie modellen look met stralende oogjes en mooie lippen? Lees dan snel verder!

Elite Model Look

Elite Model Look

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom vind jij dat jij kans moet maken op een van deze pakketten?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: Elite Model look make-up pakket [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.