Win: (roze) Kobo E-reader [afgelopen]

Winnen door Redactie

"Hi, ik ben Annemerel en ik houd van boeken" - schreef ik een paar weken geleden. Ik gaf jullie een kijkje in mijn boekenkast en klaagde over het feit dat er eigenlijk geen boek meer bij past. En daarvoor heb ik dus nu een oplossing. Afgelopen weken heb ik een prachtige roze E-reader van Kobo mogen testen.

Het begon allemaal met een foto via de WhatsApp van Danique. Een dag voor mijn vakantie. De foto was van de E-reader van Kobo. Helaas, helaas, helaas was ik die dag niet op kantoor, anders had ik de E-reader mee kunnen nemen naar Italië en helemaal vol met boeken kunnen zetten. Maar goed, ik heb het 23 jaar zonder E-reader kunnen doen, dan zou ik het die drie weken ook nog wel volhouden, toch? Maar sinds ik die E-reader in mijn handen heb gehad, weet ik dat niet zo zeker meer.

Kijk, ik was dus altijd een beetje anti E-reader. Ik ben helemaal van nu hoor, met mijn iPhone aan mijn hand gelijmd en mijn MacBook Air die ik meer uren per dag gebruik dan dat ik slaap. Maar ja met boeken kun je echt zo'n band hebben. Weet je wel.

kobo e-reader winnen

Ik heb mijn mening echter een beetje bijgesteld, want zo'n E-reader is toch best wel handig. Hij is zo plat en weegt haast niets! De afgelopen weken zat 'ie dan ook standaard in mijn tas. De E-reader is niet alleen heel erg handig mee te nemen, hij is super fijn in gebruik. Je sluit hem aan op je computer met het bijgeleverde USB kabeltje, installeert het programmaatje en je kunt gelijk gaan shoppen in de bibliotheek van Kobo. Naast de betaalde boeken die je in de bibliotheek vindt, staan er ook een groot aantal gratis boeken in de bibliotheek.

Kun je het boek dat jij wilt lezen niet in de bibliotheek van Kobo vinden? Je kunt natuurlijk ook je digitale boeken bij andere aanbieders kopen. Vervolgens sleep je het bestand naar je E-reader ét voila!

Zoals ik eerder al zei, ik weet niet meer zo goed of ik nu nog zonder E-reader kan.. Laat ik eventjes mijn voor- en nadelen op een rijtje zetten...

kobo e-reader

Voordelen E-reader

- Ik kan meer dan 1000 boeken meenemen op vakantie en dat gaat niet ten koste van het aantal paar schoenen dat er in mijn koffer past.
- Als ik in bed lig hoef ik mijn boek niet open te houden, ik hoef hem niet eens vast te houden als ik mijn knieën optrek en de E-reader er tegenaan zet.
Ik kan in mijn ene hand een kopje thee houden en in de andere hand mijn E-reader.
- Boeken zijn vaak goedkoper of zelfs gratis.
- Voor een E-reader hoeven een stuk minder bomen gekapt te worden.

Over de Kobo Touch

- Met een druk op de knop heb je toegang tot meer dan 2,5 miljoen E-books.
- De Kobo Touch weegt slechts 185 gram en is verkrijgbaar in vijf kleuren (waaronder ROZE!)
- Door de consumentenbond uitgeroepen tot beste E-reader
- De Kobo Touch kost 129 euro en is onder andere te koop via www.kobobooks.nl en www.blz.nl

En goed nieuws voor jullie! Wij mogen één roze Kobo E-reader weggeven! Wat je daarvoor moet doen?

Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Meer kans maken? Vergeet dan ook vooral niet onze Facebook-pagina te liken!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: (roze) Kobo E-reader [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.