Win: Jewel Rocks sieraden! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Vrijdag 22 juni was de officiële kick-off van Jewel Rocks in Nederland. De webshop van dit rock chick accessoire label ging online op Jewel Rocks. Deze sieraden zijn erg speciaal, want ze worden handgemaakt in Bali. Love, hope, joy & peace zijn de vier woorden die dit merk beschrijven. Wij mogen drie sieraden weg geven t.w.v. € 99,85!

Deze liefdevolle en verfijnde lijn biedt vriendschap armbandjes en kettingen met materialen als zilver, brons, goud, bergkristal, jade en koraal. Er zijn veel variaties in kleuren en dat maakt het merk erg vrolijk.

jewelrock
Deze thunderbird blue armband t.w.v. € 26,95 heeft een frisse blauwe kleur. De gouden thunderbird zal daarom ook extra leuk staan om je pols. Wil je dit sieraad winnen? Lees dan snel verder!

jewelrock
Hou jij meer van vrolijke kwastjes? Dan is deze ketting echt iets voor jou. Deze tassle silver ketting kralen en gouden details t.w.v. € 44,95 kun jij winnen!

jewelrock
Ga jij liever voor een subtiel armbandje? Dan hebben wij speciaal voor jou dit dotdotdot orange armbandje t.w.v. € 27,95 wat we mogen weggeven!

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Welke van deze sieraden zou jij graag willen winnen en waarom? Meer kans maken? Like dan ook onze Facebook-pagina!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: Jewel Rocks sieraden! [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.