Win: Wildfox ziet sterren! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Vintage kleding is helemaal van nu, maar waar haal je al die leuke jasjes, topjes en broeken vandaan? Wildfox is een merk dat jou dat kan aanbieden! Het is een Amerikaans merk dat geïnspireerd is door vintage kleding met een vleugje van de American-Springbreak look. Wij mogen twee kledingstukken weggeven t.w.v. € 269,90!

wildfox

Wildfox couture is binnen een zeer korte tijd erg populair geworden in Amerika. Nu deze stijl ook opgepakt wordt in Europa, is dit merk ook helemaal klaar Europa te gaan veroveren met hun eigenwijze karakter, expressieve kledingstukken en een gezonde dosis humor.

wildfox

Benieuwd wat jij kan winnen? Kijk maar mee!

win deze trui
Het eerste kledingstuk dat te winnen is, is deze trui met sterren. Simpel, oversized en perfect voor een herfstachtige dag. Niet saai, want met deze sterren straal jij op school. Deze trui heeft een waarde van maar liefst € 169,95! Wil jij graag deze trui winnen? Lees dan verder!

win dit tshirt
Hou jij liever van een luchtig T-shirtje? Dan is dit cropped T-shirtje helemaal iets voor jou. Kort, knallend geel en ideaal voor op een jeans. Houd je niet van een blote buik? Geeft niet, want je kan het T-shirt ook wat lager knopen of een wit hemdje eronder doen. Dit T-shirt heeft een waarde van € 99,95 en wij mogen er een weg geven!

wildfox

Wat moet je doen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom vind jij dat jij kans moet maken op deze trui OF cropped T-shirt?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

wildfox

Kijk voor meer informatie over Wildfox op de website, klik hier!

Door de redactie

Contest Win: Wildfox ziet sterren! [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.