Win: Steve Madden loafers v. € 79,99 [afgelopen]

Winnen door Redactie

De zomer komt ten einde en de herfst staat voor de deur. We nemen met pijn afscheid van de slippertjes, maar dat het geen dertig graden meer is wil niet zeggen dat we onze laarzen aan moeten. Steve Madden biedt een fashionable alternatief: de lovely loafers. Een schoentje dat perfect is voor de wat warmere herfstdagen. Wij mogen er een weggeven t.w.v. € 79,99!

loafers

Loafers zijn lekker makkelijk te combineren en kun je dragen bij een stoere jeans, maar ook bij een nettere outfit. Een heerlijk comfortabel schoentje met een fashionable uitstraling.

loafers
De celebrities zijn al helemaal weg van de loafers. Jij ook?

Natural loafers
De schoenen zijn van suede, waardoor de schoenen fijn zitten en lang mooi blijven, met en voering van imitatieleer.

loafers

Extreme loafers
Naast de neutrale loafers zijn er ook modellen die extra uitknallen. Voor de stoere chick heeft Steven Maden namelijk een aantal eyecatchers. Lekker opvallend! Zo is deze loafer hierboven ook zo pluizig als een echte panter!

loafers

Wat kun jij winnen?
Benieuwd welk schoentje we mogen weggeven? Kijk maar even mee!

loafer
Jij kunt dit leuke schoentje winnen! Met dit koraalkleurtje laat jij jouw voetjes opvallen dit najaar. Niet saai, lekker knallend en een perfecte uitbreiding van jouw kledingkast. Wij geven drie beauty's weg!

loafers

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom vind jij dat jij kans moet maken op een van deze schoentjes? Vergeet vooral ook niet je maat erbij te zetten!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: Steve Madden loafers v. € 79,99 [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.