Win: 5x 'Laat mij maar schuiven' [afgelopen]

Winnen door Redactie

Rory heeft het allemaal: een leuke baan, een leuke man, huisje-boompje-beestje. Maar dan wordt ze na elf jaar ineens gedumpt. Haar ex was geen feestbeest maar ze kon altijd op hem rekenen – dacht ze. Ze gooit haar leven radicaal om, misschien kan ze iets leren van een ‘foute’ man, zo’n snelle gladjakker die heel goed weet wat er te koop is en overal de weg weet.

Ja, dat wordt Rory’s nieuwe missie: zoveel mogelijk afspraakjes maken met de meest onbetrouwbare types. Yes, een nieuw boek van Pippa Wright! Haar eerste boek was een groot succes en dat belooft 'Laat mij maar schuiven' weer te worden!

pippa wright

Pippa Wright woont in Londen en werkt in de uitgeverswereld. 'Lizzy gaat los' is haar eerste roman, maar door de pers wordt zij nu al de toekomstige koningin van de Chicklit genoemd. Ben jij helemaal fan van 'Lizzy gaat los' of ben jij benieuwd naar haar nieuwe boek? Jij kunt een van de vijf exemplaren winnen t.w.v. € 17,95!

pippa wright

Wij mogen vijf exemplaren weggeven! Wil jij winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Laat je ons ook weten waarom jij kans moet maken?!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door de redactie

Contest Win: 5x \'Laat mij maar schuiven\' [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.