Winnen

Win: 4x 4EVER WITH EVERYONE armbandjes [afgelopen]

Lieve, kleine en felgekleurde vriendschapsarmbandjes zijn helemaal hip. Van fel neongeel tot lieflijk roze, jouw polsjes fleuren helemaal op van een setje armbandjes. 4EVER WITH EVERYONE staat bekend om haar vrolijke accessoires en wij mogen vier setjes armbandjes weggeven t.w.v. € 40,-!

foreverwitheveryone

Een webshop vol vriendschapsarmbandjes
Vriendschapsarmbandjes zijn leuk met een bedeltje, zoals een skull of hartje, maar ook leuk zonder. 4EVER WITH EVERYONE vind je speciale, unieke en persoonlijke accessoires voor je allerbeste vriendin of gewoon voor jezelf.

foreverwitheveryone

foreverwitheveryone

Het is leuk om een aantal van deze armbandjes met elkaar te combineren!

foreverwitheveryone

Niet alleen armbandjes!
Er zijn niet alleen armbandjes te koop, je kunt er namelijk ook clutches en kettinkjes shoppen!

foreverwitheveryone

foreverwitheveryone

4EVER WITH EVERYONE WEBSHOP
Alle armbandjes zijn handgemaakt en dus beschikbaar zolang de voorraad sterkt, maar dat maakt ieder armbandje ook uniek. 4EVER WITH EVERYONE is te koop via de webshop. Zeker de moeite waard een kijkje te nemen, ook omdat deze geweldige armbandjes lekker betaalbaar zijn!

kea
Kae Sutherland is de jonge eigenares en bedenker van 4EVER WITH EVERYONE, een 'independent woman' van 18 jaar! Later wil ze graag de over de hele wereld reizen, maar ze wil zich eerst focussen op haar studie en bedrijf'je'.

Meer informatie?
Wil jij meer informatie of op de hoogte worden gehouden van Kae en haar webshop? Surf dan snel even naar de 4EVER WITH EVERYONE Facebook!

foreverwitheveryone
Vind jij dit een ontzettend leuke armbandenset? Jij kunt een van de vier setjes t.w.v. € 40,00 winnen! Hoe? Lees maar mee!

foreverwitheveryone foreverwitheveryone

Wil jij winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Laat je ons ook weten waarom jij kans moet maken op een van deze setjes?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Good luck ladies!

Door de redactie

Contest Win: 4x 4EVER WITH EVERYONE armbandjes [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved