Win: Je eigen posttegeltje! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Ken je dat gevoel, dat je op een 'vreemde' wc zit die vol staat met allerlei tegeltjes. Van leuke printjes tot inspirerende quotes. Tijdens je bezoekje probeer je alles te lezen tot je plotseling weer wakker schrikt met de gedachte: 'Ohja ik zit op de wc!' Snel trek je jouw broek omhoog en verlaat jij, volledig geïnspireerd, de wc.

Bij de website Posttegeltje.nl kun jij heel simpel binnen een paar seconden een uniek presentje maken. Ben jij helemaal weg van die leuke tegeltjes aan de muur? Dan is deze website echt iets voor jou. Van inspirerende quotes tot leuke tekstjes voor een speciaal vriendinnetje. Heel leuk om dus als een cadeautje te geven.

posttegels

Zoals je kunt zien is het leuk om een tegeltje heel persoonlijk te maken.

Maak kans op een van deze leuke tegeltjes t.w.v. € 6,95
Heb jij altijd al je eigen tegeltje voor aan de muur willen maken? Goed nieuws, dat kan! Reageer dan op dit artikel met jouw meest inspirerende quote. Wij mogen namelijk maar liefst vijf meiden uitzoeken die hun tegeltje mogen laten bedrukken met alleen tekst!

Kans maken via Twitter
Ook via Twitter kun jij kans maken op een leuk tegeltje, hierbij worden ook weer vijf meiden uitgekozen die hun eigen tegeltje mogen laten bedrukken. Surf dan eerst naar de Twitter pagina van Girlscenenl om ons te volgen. Surf dan snel naar de Twitter pagina van Posttegeltje.nl en stuur jouw meest inspirerende quote in met #Girlscene in het bericht vermeld.

live laugh love

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) met een mooie quote. Of surf naar Twitter, volg ons op Girlscenenl & ga naar de Twitter van Posttegeltje.nl en laat daar je quote achter met '#Girlscene'.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Qoutes zijn afkomstig van Qoutegarden

Contest Win: Je eigen posttegeltje! [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.