Win: kaartjes bijzonder filmfestival [afgelopen]

Winnen door Redactie

Heerlijk in de vrije natuur een filmpje kijken samen met jouw beste vriendin of lover, dat is toch alleen een droom? Nou, nu niet meer! Aanstaande donderdag is er namelijk een speciaal filmfestival in het Openluchttheater in het Amsterdamse Bos georganiseerd en jij kunt 5x2 toegangskaartjes winnen!

Dit filmfestival is ter afsluiting van het zomerseizoen en er worden drie sfeervolle films geshowd. De avond zal om acht uur beginnen met ‘Where The Wild Things Are’ die wordt opgevolgd door ‘Into The Wild' om kwart voor tien. De avond sluit af met de legendarische horrorfilm ‘The Blair Witch Project’. Kortom, een bijzondere kijkervaring voor filmliefhebbers.

Geheel in sfeer
Voor alle bezoekers is er een comfortabel kussentje, een warm dekentje en een lekkere filmsnack. Zie jij het al voor je?

outdoor cinema

Alle opbrengsten van de kaartjes gaat naar het goede doel!
Nog meer goed nieuws, alle opbrengsten van de kaartverkoop gaat naar het goede doel. Zo heb jij dus niet alleen een leuke avond, maar steun je ook nog eens het goede doel, super goed dus!

Heb jij super veel zin in dit leuke avondje uit in het Amsterdamse Bos in Amstelveen? Scroll dan snel naar beneden en kijk snel wat je moet doen!

Dit festival vindt zich in de buitenlucht plaats. Er is dus een kleine kans dat bij heel slecht weer, bijvoorbeeld onweer of hagel, het eventueel verplaatst wordt naar volgende week donderdag 27 september.

outdoor cinema

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij kans maken op twee van deze kaartjes en wie neem je mee?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Wil jij sowieso naar dit leuke festival en steun jij graag het goede doel? Surf dan naar Cordeals om een kaartje te bemachtigen. Alles over het goede doel en hoe het precies werkt vind je hier

Bron beeld: Weheartit

Contest Win: kaartjes bijzonder filmfestival [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.