Win: JANZEN beauty verwenpakket [afgelopen]

Winnen door Redactie

Een paar weken geleden vertelden wij jullie al over beautymerk JANZEN in het artikel "Yoga voor de neus". Dit keer mogen wij jullie verblijden met een heerlijk verwenpakket van het luxe beautymerk JANZEN. Heerlijk voor de steeds donkerder wordende herfstdagen.

Het pakket dat we mogen weggeven bestaat uit een set met parfumsticks, een bodycream, een bodyscrub en een showerfoam.

Janzen

De Showerfoam van JANZEN (€ 7,95) schuimt heerlijk, zorgt voor een stralende huid en een goed gevoel.

Janzen

De Bodycream (€ 14,95) is hydraterend en boordevol natuurlijke ingrediënten verpakt in een lichte crème die heerlijk aanvoelt en snel opgenomen wordt.

Janzen

De Bodyscrub van JANZEN (€ 14,95) zorgt voor een satijnzachte huid en een goed humeur. Het is een combinatie van zeezout en drie originele oliën die je huid eerst grondig aanpakt en dan verzorgt en verwent.

Janzen

De parfumsticks van JANZEN (€ 19,95) zitten in een prachtige flacon. De stokjes zorgen ervoor dat de geur door het hele huis verspreid wordt.

Wil jij kans maken op dit heerlijke verwenpakket van JANZEN? Wij mogen vijf van deze pakketten ter waarde van € 60,- weggeven.

Wat je daarvoor moet doen?

Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder 'Meedoen') je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Mocht je meer kans willen maken kun je onze Facebook-pagina liken...

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom vind jij dat jij kans moet maken op dit beauty verwenpakket?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: JANZEN beauty verwenpakket [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.