Winnen

Win: 10x ‘Hey Yasmin!’ briefpapier [afgelopen]

124

Eindelijk is het weer zover, school is uit en jij klimt 'lekker' in je pen. Misschien omdat je vriendin net is verhuisd? Of je hebt deze zomervakantie een meisje leren kennen en jullie hebben afgesproken briefcontact te houden. Niets is zo leuk als een extra kleurig, vrolijk briefje. Benieuwd? Kijk maar even mee, want wij mogen tien pakketten weggeven t.w.v. € 25!

hey yasmin

Hey Yasmin!
Yes Yasmin! is het nieuwe merk van Penpal Junkie en is net zo vrolijk. Het merk bestaat uit briefpapier, ansichtkaarten, stickers en notitieblokken. Voor alle leuke artikelen kun je even een kijkje nemen op de website!

hey yasmin

hey yasmin

Wat is Penpal Junkie?
Penpal Junkie is een website die hippe en betaalbare cadeautjes verkoopt. Hier vind je onder andere ook nog huishoudelijke artikelen en nog veel meer om jouw penvriendin iedere keer weer te verassen! Alles met de gedachte: ‘Cute gifts for special people!’

hey yasmin

Notitieblokjes!
Vooral de notitieblokjes van Hey Yasmin! zijn natuurlijk erg fijn. Je kunt er heel makkelijk al je gedachtes op kwijt, een aantal inspiraties en ideetjes opschrijven of snel een boodschappenlijstje maken. Een notitieblokje komt altijd van pas!

hey yasmin

hey yasmin

hey yasmin
Nooit meer een saai kaartje met deze leuke stickers! Ben jij helemaal fan van deze leuke kleurtjes en printjes? Dan is dit jouw dag, want jij kunt een van deze tien pakketten winnen t.w.v. € 25!

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Like ook Yasmina's Facebook pagina!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij een van deze 'Hey Yasmin!' pakketten winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: 10x ‘Hey Yasmin!’ briefpapier [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

124 reacties

 • 6 jaar geleden Sharon

  Ik won

 • 6 jaar geleden martha

  om eens een leuke brief te kunen schrijven

 • 6 jaar geleden Palmtreee

  Zo'n pakket maakt het leven gewoon leuker! Ik hou er altijd van om een leuk kaartje te sturen en ook schrijf ik nog brieven. Het Hey Yasmin! briefpapier is erg nice en mijn penvriendin is hier ook helemaal gek van, dus ik moet het gewoon hebben haha! En stickers zijn altijd leuk om enveloppen op te vrolijken of om in agenda's van vriendinnen te plakken!

 • 6 jaar geleden Adore

  Oooh, echt zo cute! Ik ben vorige week naar Walibi Fright Nights geweest en heb daar een meisje leren kennen maar ze woont helemaal aan de andere kant van Nederland. Nu hebben we besloten om brieven naar elkaar te schrijven want dat is veel leuker dan msn, nu is ze dus een soort penvriendin geworden, normaal schrijf ik gewoon met saai papier maar met het Hey Yasmin! briefpapier hoef ik niet meer met saai papier te schrijven! Ik hoop dat ik echt win want het briefpapier is echt zo schattig en ik kan met dit leuke briefpapier naar mijn vriendin schrijven!

 • 6 jaar geleden Laura

  Facebook, Twitter, Hyves en Hotmail? Ik gebruik nog altijd real-life postcards en mooi briefpapier om iemand een fijne verjaardag, succes-wens of beterschapskaartje te sturen! Dit briefpapier van Hey Yasmin! vind ik erg leuk en zal zeker veelvuldig gebruikt gaan worden!

 • 6 jaar geleden Sophia

  Ik schrijf vaak briefjes en kaarten omdat ik veel ruil (pressed pennies) en ik vind het altijd leuk om naast de ruiling diegene met een klein stukje tekst te bedanken. En hoeveel meer plezier kun je iemand doen dan het op zo'n vrolijk briefpapier te schrijven

 • 6 jaar geleden brendanarinx

  Schrijven en ik zijn gewoon één. Ik maak overal lijstjes van, notities plakken overal in m'n agenda en toevallig heb ik ook een penfriend in Amerika! Het zou echt leuk zijn als ik voortaan hier mijn gedachtes op kwijt kon en mijn vriendin in Amerika met een super cute 'Hey Yasmin' briefje kan verrassen!

 • 6 jaar geleden Anoukskie

  Ik schrijf vaak brieven naar mijn nichtjes. Het zou leuk zijn om dat op dit mooie briefpapier te doen!

 • 6 jaar geleden Marthe

  Ik ben sol op kaarten versturen, en het briefpapier kan ik gebruiken als story dagboek, want in plaats van een dagboek schrijf ik een brief naar iemand zodat ik het later kan terug lezen...

 • 6 jaar geleden Phoebe

  Mijn Diddl briefpapier kan nu echt niet meer....

 • 6 jaar geleden Kirsten

  Mijn zusje heeft een Japanse penvriendin & ik weet zeker dat zij dit super leuke postpapier GEWELDIG zal vinden !

 • 6 jaar geleden Lammy

  Heel leuk om samen met mijn dochtertje aan onze vrienden te schrijven...erg leuke ontwerpen hoor

 • 6 jaar geleden Carola

  Ik doe aan postcrossing en heb veel penvrienden. Dit setje komt bij mij dus zeker goed terecht! Dan kan ik ze sturen naar mijn penfriends in Belarus, Zuid-Afrika, Duitsland en Zweden.

 • 6 jaar geleden tess

  Omdat dit supercute is, en ik ze zeker zal gebruiken!

  Kaarten zijn zoveel leuker dan e-mails.

 • 6 jaar geleden HotTeaCups

  Ik zou zo graag dit willen winnen !!

  Mijn vriendin en ik schrijven elkaar altijd brieven, zij heeft dan altijd van die leuke kaarten, ik niet. Dus ik zou deze heel goed kunnen gebruiken!

  Toen ik klein was schreef ik ook altijd hele lange brieven en die gaf ik dan aan mijn opa en oma, of aan mijn ouders!

  Ook heb ik een penvriendin, en die heeft altijd van die leuke kaartjes en stuff, en dan kom ik aan met een kaart waar koeien op staan --'

  Ik hoop zooooow erg dat ik dit win want, ja dat heb ik net dus uitgelegd!

  - HotTeaCups

 • 6 jaar geleden Julia23

  omdat ik deze leuke spullen dan kan gebruiken voor postcrossing

 • 6 jaar geleden Daniëlle

  Ik wil heel graag eens een keer een brief schrijven naar mijn Tante die in brabant woont omdat ik haar haast nooit zie maar ik kan nergens leuk briefpapier vinden, daarom zou het megaleuk zijn om dit briefpapier te winnen, ik woon trouwens in Den Hoorn(vergeten bij mijn adres te zetten)

 • 6 jaar geleden Esther

  Omdat ik nog steeds dol ben op het ouderwets schrijven en opsturen van een brief. Daarnaast is mijn huidige schrijfblok leeg en ben ik toe aan nieuwe en schattige briefpapieren!

 • 6 jaar geleden PopTeenVaughns

  Hallo girlsscene!

  De reden dat ik wil winnen is omdat ik al vanaf kleins af aan door het hele huis diddlebriefjes strooide, ik vond ze altijd zo mooi en vrolijk... En soms stopje ik ze in een mooie envelop en geefde ze dan bijv. Aan mijn opa. Ook houd ik van die boekjes. Ik had er dan ook tonnen van liggen. Dan was het ene boekje een to-do list en de andere weer een kleine agenda of een dagboekje. Maar die heeft mijn moeder nu allemaal weggegooit ik gebruikte vorig jaar (in de 1e ) ook was van die plak notes voor iets te onthouden (mijn agenda houd ik nooit bij ;$ ) kort samengevat IK ZAL HET ZO AWESOME VINDEN OM TE WINNEN ... Oke dat klonk een beetje opdringerig maarja, het is wel de waarheid haha. Ik ga dan ook als ik win ongvr. De helf aan mijn kleine zusje geven van 10 dan gaan we snachts als we ons vervelen briefjes onder elkaars deuren schuiven ;p . Nou, dankjewel dat ik mocht meedoen aan deze kans.. Kusjes maartje xoxo

 • 6 jaar geleden FashionGirlXO

  Omdat ik mailtjes versturen altijd saai is ik hou meer van brieven versturen ik hoop dat ik ik win

 • 6 jaar geleden withsannex

  Omdat: Ik koop altijd leuke producten bij Penpal Junkie! De producten die ze verkoopt zijn zo cute! Ze passen echt bij mij, want ik stuur mijn penvriendin altijd leuke dingetjes. En nu wil ik haar verassen met ander leuk briefpapier! En mijn penvriendin ken ik via girlscene.nl!

 • 6 jaar geleden Meisje16

  Ik ben meer van de kaarten versturen dan van de mailtjes. Dat is veel origineler. Om zo'n bericht zoals een verjaardagswens of -uitnodiging op te vrolijken, is zo een pakket zeker van toepassing.

 • 6 jaar geleden Kimberly

  Omdat er meer liefde zit in een brief dan in een 1-2-3 ik verstuur even een mailtje. Je doet er moeite voor en ik zou sommige mensen graag iets leuks willen sturen!

 • 6 jaar geleden Anouk

  Het ontvangen van een kaartje via de post is altijd leuk én orgineler dan weer een e-mail...

  Schrijven is mijn hobby & beroep dus dit pakket is wel iets wat ik zeker graag zou willen winnen!

  Graag zou ik heel wat vriendinnetjes een leuke brief willen sturen met dit super, schattige en aparte briefpapier!

 • 6 jaar geleden Simone

  mooi origineel briefpapier, komt mij heel goed van pas

 • 6 jaar geleden Maaike

  Ik heb mijn beste vriendin ontmoet via internet en het grote nadeel daarvan is dat we niet eens in hetzelfde land wonen (Nederland & België) en elkaar dus bijna nooit kunnen zien. Wel schrijven we allebei heel veel, dus ook brieven naar elkaar van soms wel 8 kantjes, haha. Nu gaat dat nog op gewone schrijfblaadjes, maar met deze schattige dingen zou dat verleden tijd zijn! Ze zijn echt superschattig en ik denk dat als mijn vriendin de envelop open zou maken, ze meteen helemaal vrolijk zou worden, want die houdt ook echt van dat soort dingen.

 • 6 jaar geleden vivianne (op facebook vief)

  Zo schattig! en ik schrijf nog echt kaartjes ook, dus ze komen goed van pas

 • 6 jaar geleden Jan

  leuk om aan mijn nichtje cadeau te doen

 • 6 jaar geleden Yentel

  Dit zou ik leuk vinden om te winnen want mijn beste vriendin en ik wonen heel ver uit elkaar en ik vind het erg leuk om haar leuke kaartjes enzo te sturen. Ik vind de ansichtkaartjes erg leuk!

  Ik zou graag winnen!

 • 6 jaar geleden Anneliese

  Erg leuke prijs, wat een leuk pakket.

 • 6 jaar geleden Paula

  Wat een leuke kleurtjes!! Mijn vriendin viert haar verjaardag binnenkort, het lijkt me superleuk om haar met Yasmin een kaartje te geven. Dat vindt ze zeker te weten leuk.

 • 6 jaar geleden Marloes

  Erg leuk om mijn nichtjes in Duitsland te verrassen met een vrolijke brief!

 • 6 jaar geleden Daphne

  Hét Sinterklaas-cadeautje voor m'n nichtje Eline (6), die net begint te schrijven.

 • 6 jaar geleden femke

  ik ken Yasmin niet.

  Het ziet er super schattig uit.

  Ik zou het gebruiken voor o.a. postcrossing.

 • 6 jaar geleden Eline

  Waarom moet ik een van deze 'Hey Yasmin!' pakketten winnen?

  Ik zou dit briefpapier echt ontzettend graag willen winnen, omdat het superschattig vindt en ik ben dol op Japanse stijl!

  Ook hou ik erg veel van het ouderwetse brieven schrijven en dit briefpapier zou dat nog leuker maken!!!

 • 6 jaar geleden karin

  onwijs cute.. it makes me happy

 • 6 jaar geleden Frederieke

  Wauw, last minute reaction van mij haha, zie het pas een beetje laat.

  Mijn vader is schrijver, zelf houd ik ook van schrijven en sinds mijn zus op kamers is vind ik het super leuk om brieven en kaarten naar haar op te sturen omdat ze echt een eigen adres heeft. Met dit pakket wordt haar post nog vrolijker !

 • 6 jaar geleden indieke

  Ik zou deze dolgraag winnen omdat mijn allerbeste vriendin verhuisd is naar Amsterdag...wij wonen in Brabant en helaas gaan we elkaar niet meer zo vaak zien.Mooi briefpapier is moeilijk te vinden,maar deze set is echt TE GEK....zal mijn vriendin ook weer opvrolijken al is ze zover weg

 • 6 jaar geleden Annemarie

  Ik ben dol op het schrijven van leuke brieven en kaarten. Met dit pakket wordt iedereen vast en zeker vrolijk van mijn schrijfsels!

 • 6 jaar geleden sarena

  Ik reageer voor mijn dochter van 7.

  Nu ze schrijft is ze helemaal gek van kaartjes en briefpapier.

  Ze zal helemaal happy zijn :wub:

 • 6 jaar geleden linsjuuh

  zodat ik met mijn penvriendin in nieuwzeeland leuke brieven kan versturen. en omdat plaatjes soms wat makkelijker is dan schrijven in het engels

 • 6 jaar geleden melanieyao

  ik heb de facebook pagina geliked .

  waarom ik dit wil winnen ? ik vind het zo schatig dit allemaal ! ik ga binnenkort verhuizen en vind het wel leuk om daar zinnen in te schrijven die me inspireren en die dan in m'n nieuwe kamer ophangen of neerzetten zo iets ! lijkt me super tof ;d

 • 6 jaar geleden LikeEva

  Brieven sturen is super leuk, en die kaartjes zijn zo ontzettend schattig en leuk!

  vooral de stickers, daarmee ga ik (als ik het win) mijn beste vriendin dr agenda nóg meer "versieren" :devil:

 • 6 jaar geleden Emma

  Het is superleuk en heel mooi en kleurrijk, mijn vriendin woont heel ver en wij sturen iedere week brieven naar elkaar het zou dan ook heel leuk zijn, moest ik de volgende keer op dit papier kunnen schrijven!!

 • 6 jaar geleden Fay

  Hier houdt een vriendin van mij heel erg van! Het lijkt me leuk om deze naar haar te schrijven

 • 6 jaar geleden peggy vissers

  Ik schrijf nog steeds graag brieven en kaarten, omdanks internet.,

 • 6 jaar geleden Karlijntje

  Omdat ik zo ongelofelijk blij wordt van de vrolijke printjes! Dat is precies wat ik de komende herfst en winter nodig heb.

 • 6 jaar geleden mimi1

  het echt iets voor mij, ik ben er dol op ze zijn zoooooooooo leuk

 • 6 jaar geleden Siemmerd

  Door middel van briefjes schrijven komt er veel meer liefde over dan via een smsje of een email.

  Ikzelf maak hier veel gebruik van, schrijf veel brieven etc. en hou er ook van om brieven te krijgen.

  En dat al helemaal met deze HEY YASMIN set die de brieven helemaal liefdevol en vrolijk maken.. Daarom wil ik deze set winnen.

 • 6 jaar geleden Sanne

  Ik zou graag willen winnen omdat ik helemaal gek ben van notitie boekjes, ik schrijf meestal er wel 1 per week helemaal vol! Ik zou het super vinden.

 • 6 jaar geleden Yisha

  In de zomer van 2000 heb ik Eva leren kennen op een camping in Luxemburg. Sindsdien zijn er vele brieven en e-mails over en weer verstuurd en hebben natuurlijk de nodige sleepovers plaatsgevonden . Maar de afgelopen jaren is het contact steeds minder geworden nu we allebei druk zijn met (af)studeren.

  Ik zou het 'Hey Yasmin' briefpapier pakket graag willen winnen om een nieuwe boost te geven aan onze vriendschap. Ik zou haar graag willen verrassen met een ouderwetse handgeschreven brief met een vrolijk tintje!

 • 6 jaar geleden Sylvana

  niks

 • 6 jaar geleden Petra

  Wat superschattig! Ik stuur heel graag kleine lieve berichtjes rond en deze zijn echt so cute! Ik zou heel graag willen winnen!

 • 6 jaar geleden San

  Ik zou dit heel graag winnen, ik woon nu tijdelijk in het buitenland en zou zo leuke brieven naar Nederland kunnen sturen!

 • 6 jaar geleden VonLuca

  Supergave set, wil het graag winnen voor de kids, zodat die dit kunnen gebruiken om naar hun vriendinnen te schrijven en sturen!

 • 6 jaar geleden w12345

  Zou graag één van deze pakketjes willen winnen,omdat mijn dochter binnenkort jarig is, en die zou ik graag willen verrassen.

  En waar verras ik haar méér mee, dan met zo'n schattig briefpapierpakketje. Ik maak haar graag blij.

  Dus, nu maar duimen

 • 6 jaar geleden ilke

  Ik wil deze winactie echt heel graag winnen, ik schrijf vaak naar vriendinnen en penvriendinnen en ik ben lid van postcrossing.

  Het lijkt me echt heel erg vet als ik deze cute kaartjes zou kunnen versturen.

  Jammer genoeg mag ik van mijn ouders niet online bestellen, dus kan ik alleen meedoen en hopen dat ik win!

  xoxo

 • 6 jaar geleden twintignulacht

  Ik zou één van deze pakketjes supergraag willen winnen! Gewoon omdat ze er zo schattig en leuk uitzien natuurlijk, maar ook om nog andere redenen.

  Ik heb op hun site gekeken en ben meteen fan! Ik doe ook aan het PostProject, en heb héél vaak briefpapier nodig. Meestal neem ik dan een saai wit papier... En soms een gekleurd papier, maar dit briefpapier zou te gek zijn! En ik ben altijd verslaafd geweest aan notitieboekjes. Lekker handig, en in dit geval ook lekker cute! Ik zou het zo graag winnen, maar dat wil iedereen wel denk ik. Maar goed. Het zou leuk zijn

  Liefs, Amber

 • 6 jaar geleden Moi

  Ik zou graag met mijn vriendin eens postcrossen en het zou leuk zijn moesten we super toffe en grappige kaartjes kunnen sturen naar de mensen over heel de wereld en hen aan het lachen maken met nog maar een kijk op het kaartje.

 • 6 jaar geleden Naomi

  Mij lijkt het geweldig om te winnen. Ik heb net op hun site gekeken en het ziet er zo cutie uit. ik vind het super leuk om briefjes te sturen naar mijn vriendinnnen en het is nog leuker natuurlijk met dit briefpapier. ik hoop dat ik winx

 • 6 jaar geleden Sharon

  Ik ben net lid geworden van postcrossing, dus het zou superleuk zijn al kan ik dan met dit pakket brieven over de hele wereld versturen!

 • 6 jaar geleden Sharon

  Ik ben net lid geworden van postcrossing, dus het zou superleuk zijn al kan ik pakket brieven versturen!

 • 6 jaar geleden Ellen ♥

  Ik zou supergraag winnen omdat het echt zo'n leuk en schattig briefpapier is. En omdat ik erg vaak brieven naar vriendinnen schrijf en ja het is natuurlijk extra leuk als het ze zo'n schattig briefje krijgen. Ik hoop echt dat ik win. X

 • 6 jaar geleden Carmen

  Het is echt heeel leuk briefpapier en ik schrijf zelf best wel veel. De stijl van de papieren vind ik heel leuk, het is echt mijn stijl! Ik heb al eerder wat van hey-yasmin gekocht dus ik weet dat ze heel leuk zijn. Net zoals iedereen hoop ik dat ik win. (:

 • 6 jaar geleden lipstick

  Ik zou het gebruiken voor verjaardagen, ik vind het altijd erg leuk om een cadeautje zo mooi mogelijk te versieren en dus het kaartje ook! hopelijk win ik!

 • 6 jaar geleden LaatjeX

  Ik wil graag winnen omdat ik sinds kort een penvriendin heb in Duitsland. Ik heb haar 3 jaar geleden ontmoet op vakantie, alleen ging zij door omstandigheden alweer na een paar dagen naar huis. Ze heeft toen een briefje met haar adres achtergelaten, maar daar heb ik nooit meer wat mee gedaan, tot afgelopen zomervakantie. Ze vindt het superleuk dat ik haar alsnog geschreven heb en het lijkt mij superleuk om haar met deze vrolijke spullen te verrassen!

 • 6 jaar geleden sabbiew

  Superleuke actie, weet zeker dat je je met dit leuke setje weer helemaal meisje voelt.

 • 6 jaar geleden Lies

  Ik zou graag dit pakket winnen omdat ik het niet zomaar leuk vind om dit te hebben, maar omdat ik weet hoeveel een brief kan doen. Een paar woorden of een paar zinnen kunnen veelbetekend zijn, vooral als het op deze leuke manier wordt vormgegeven!

  Een klein berichtje is een groot geluk.

 • 6 jaar geleden lucinde

  Omdat ik heel graag allerlei lieve kleine verhaaltjes aan mensen wil geven met dit hele schattige papier en dingetjes !

 • 6 jaar geleden Mandyyx

  Waarom moet ik een van deze pakketten winnen?

  Omdat ik laatst naar de middelbare school ben gegaan, daardoor moest ik al me vriendinnen van de basischool laten zitten. Ik schrijf ze vaak dus is het erg leuk om een van deze pakketen te hebben om mijn kaarten/brieven leuker te maken.

 • 6 jaar geleden beertjeschips

  Omdat mijn zusje (12) dit ontzettend leuk zou vinden! En ik vind dat ze dat echt verdiend heeft..

 • 6 jaar geleden Sanne

  Omdat de kaarten van tegenwoordig, net veel de kinderachtig of veel te serieus zijn. Niet gwn kawaii schattig zoals deze, het is toch gwn leuk om je vrienden een kaartje te sturen ipv een tweet of facebookberichtje? Verder zou ik deze kaartjes naar m'n nichtje sturen, omdat ik haar heel weinig zie, niet eens met verjaardagen met een beetje geluk 1x per jaar

 • 6 jaar geleden ilseemoi

  hey,

  omdat ik het cadeau ga geven aan me vriendin die ik in de kerstvakantie eindelijk weer ga zien !

  en dan zodat ze met mij kan schrijven en ik die leuke kaartjes kan ontvangen haha

 • 6 jaar geleden LiveLoveEat

  Ik wil ontzettend graag winnen omdat mijn beste vriendin in Spanje, Barcelona woont en ik regelmatig met haar schrijf. Ook heb ik een kennis in Engeland en een penvriendin in Nederland, binnenkort hopelijk zelfs twee Ook doe ik erg graag aan postcrossing, al een tijdje voor jullie artikel. Ik ben creatief, maar heb weinig geld door mijn situatie. Ik zou deze heel graag winnen omdat ik ontzettend graag persoonlijke brieven schrijf en ik dit pakket erg leuk vind!

 • 6 jaar geleden amarillo

  Ik zou heel graag dit pakket willen winnen, want ik correspondeer al bijna twee jaar met mijn beste vriendin die is geëmigreerd. Tot nu toe heb ik altijd mijn oude Diddl-voorraad gebruikt, maar die begint nu op te raken, dus nieuw briefpapier zou ik goed kunnen gebruiken! (:

 • 6 jaar geleden Mildred

  Ik wil dit super stoere pakket heel graag winnen want:

  1. dan kan ik naar mijn vriendin aan de andere kant van nederland schrijven, want emailen is zo saai...

  2. dan kan ik mijn mooie handschrift bijwerken

  3. dan heb ik wat beters te doen dan huiswerk

  4. dan kan ik weer helemaal de crea-bea uithangen in huis

  5. dan is er weer een reden om postzegels te kopen

  Iedereen verdient zo'n stoer pakketje, en het is ook zo leuk dat er tien worden weggegeven.

  Maar het lijkt me toch helemaal geweldig als ik zo'n pakketje win

  Bisous van een Girlscene fan <3

 • 6 jaar geleden Julie

  Ah

 • 6 jaar geleden ---

  ik MOET deze winnen

  ik hou egt van die sgaattige dingen

  mijn vriendin is verhuisd en heeft nog geen internet...

  dus moet ik haar brieven sturen

  maar dan niet met zulk saai papier maar met dit setje

  maar dan moet ik dit natuurlijk wel winnen!

 • 6 jaar geleden wendy

  ik ben ne =t verhuisd maar zo kan ik op een leuke manier toch contact houden met mijn vriendinnetjes..

 • 6 jaar geleden Sterre

  Hallo , waarom moet ik deze 'Hey Yasmin!' pakketten winnen?

  Ik moet het winnen, omdat 1 van mijn lieve vriendinnengroepje naar Amerika, texas, gaat verhuizen (woensdag vliegt ze al)...

  Het zou echt heel erg leuk zijn als ik dit zou winnen, zodat we brieven kunnen schrijven, dat is altijd net wat leuker dan een berichtje !

  Ik ga d'r echt ont-zet-tend missen

  xxxxxx

 • 6 jaar geleden bluhhhhh

  Ik schrijf altijd brieven met mijn hele lieve vriendin die in Zeeland woont (ik woon in Gelderland). We vinden het heel jammer dat we niet zo dichtbij wonen en schrijven is een hele leuke manier om elkaar tekeningen en kleine cadeautjes te sturen!

 • 6 jaar geleden Lisa

  Ik vind schrijven hartstikke leuk, één van mijn hobby's.

  Dit papier heb ik nog nooit gezien of gehad, lijkt me erg leuk.

 • 6 jaar geleden chocolatefudge

  Ik stuur regelmatig brieven naar mijn familie in het buitenland! Maar dan wel met een saai wit vel papier en envelop.

  Ik weet zeker dat mijn nichtjes het leuk gaan vinden als ik een brief stuur met die leuke printjes erop! Lijkt me super tof om te winnen. <3

 • 6 jaar geleden Laura

  Ik zou heel graag winnen, want ik schrijf ook veel brieven met penvriendinnen die ik via internet leerde kennen. En ook omdat het er heel schattig en lief uitziet natuurlijk! x

 • 6 jaar geleden Fannyma95

  Die zijn zo schattig! Ik wil ze dan kan ik lieve briefjes naar mijn lief sturen!!

 • 6 jaar geleden dewildeariane

  OMG, ik wil dit echt heeeeeeeeeeeeeeel graag winnen want ik en mijn bff sturen kei veel brieven naar elkaar en ik zou haar er mee willen verrassen en er zelf natuurlijk ook van genieten! ZO CUTE!! ♥

 • 6 jaar geleden Suzanne

  Ik zou echt heel graag dit pakket winnen mijn oma woont helemaal in Limburg, en omdat ze eigenlijk altijd wel alleen is schrijf ik haar brieven. Ik denk dat ze dit briefpapier heel leuk zou vinden, ik ook trouwens :p

 • 6 jaar geleden melanie

  Ik zou supersupersuper graag dit pakket winnen, want ik schrijf vaak brieven naar mijn beste vriendin..

  Ze woont dan wel een paar straten verderop, maar het is makkelijker om sommige dingen op te schrijven, dan ze in real-life te vertellen..

  ze is als een soort dagboek voor me & ik gebruikte er eerder altijd saai wit papier voor, dus het zou wel leuk zijn om een keer deze uber cute dingen te gebruiken!

 • 6 jaar geleden blond

  Ik zou graag zo een pakket winnen omdat ik regelmatig brieven schrijf naar mijn ex-buurmeisje die zo'n 6 jaar geleden verhuisd is. Normaal gezien deed ik dat vaak met oud diddl-briefpapier maar aangezien die redelijk snel opraken, is dit wel een zeer mooi alternatief

 • 6 jaar geleden Laura

  Ik wil zo een pakket winnen zodat ik naar mijn familie kan schrijven als ik naar Engeland verhuis. Ik kan natuurlijk wel gewoon mailen maar zo een extra cute briefje in de bus is natuurlijk veel leuker.

 • 6 jaar geleden Elise2

  Heel schattig

  Maar ik gun het een ander omdat ik het leuker vind om zelf briefpapier & enveloppen te maken.

 • 6 jaar geleden rozeballerina

  Ik zou graag willen winnen omdat ik mijn penvriendin in Engeland heel blij zou maken met zulk leuk briefpapier

 • 6 jaar geleden Marjolein

  Wat zoet!! ben gek op kaartjes sturen.

 • 6 jaar geleden Bo

  Ik zou graag willen winnen omdat ik al een hele tijd met mijn penvriendin schrijf! Nou, eigenlijk is ze niet alleen mijn penvriendin, ze is ook mijn beste vriendin. Maar omdat we heel ver uit elkaar wonen schrijven we elkaar brieven. Het is echt heel leuk als je dan een brief op de deurmat ziet liggen en je kan zien dat iemand daar ook echt moeite voor heeft gedaan. Daarom zou ik graag met dit post papier haar willen schrijven! En ik doe sinds kort ook aan postcrossing, dus dat is ook heel handig!

 • 6 jaar geleden Anissa

  Het lijkt me super leuk om dit te winnen omdat ik sinds gister aan postcrossing doe en het dan super leuk is als je zulke leuke kaartjes/brieven kan schrijven!

 • 6 jaar geleden DarkMagicianGirl

  Ik wil graag winnen om mijn tante die ver weg woont graag veel brieven wil schrijven om der op te vrolijken omdat ze helaas ongeneselijk ziek is.

 • 6 jaar geleden Rihannetjx

  Omdat mijn beste vriendin en ik brieven schrijven naar elkaar, ook al zitten we in dezelfde klas en meestal ook naast elkaar... Het is gewoon leuk om iemand te hebben die je kan vertrouwen en waar je alles aan kunt vertellen. En zo super mooi briefpapier maakt en nog veel leuker!

  xx

 • 6 jaar geleden yasminxxx

  okee dat is echt creepy... mijn naam is yasmin..

 • 6 jaar geleden Levande1

  Super leuke actie voor degene die dit bedacht heeft.

 • 6 jaar geleden OPERA

  Omdat ik mee doe aan de site postcrossing.com en dus vaak brieven en kaarten naar over de hele wereld stuur!