Win: 10x ‘Hey Yasmin!’ briefpapier [afgelopen]

Winnen door Redactie

Eindelijk is het weer zover, school is uit en jij klimt 'lekker' in je pen. Misschien omdat je vriendin net is verhuisd? Of je hebt deze zomervakantie een meisje leren kennen en jullie hebben afgesproken briefcontact te houden. Niets is zo leuk als een extra kleurig, vrolijk briefje. Benieuwd? Kijk maar even mee, want wij mogen tien pakketten weggeven t.w.v. € 25!

hey yasmin

Hey Yasmin!
Yes Yasmin! is het nieuwe merk van Penpal Junkie en is net zo vrolijk. Het merk bestaat uit briefpapier, ansichtkaarten, stickers en notitieblokken. Voor alle leuke artikelen kun je even een kijkje nemen op de website!

hey yasmin

hey yasmin

Wat is Penpal Junkie?
Penpal Junkie is een website die hippe en betaalbare cadeautjes verkoopt. Hier vind je onder andere ook nog huishoudelijke artikelen en nog veel meer om jouw penvriendin iedere keer weer te verassen! Alles met de gedachte: ‘Cute gifts for special people!’

hey yasmin

Notitieblokjes!
Vooral de notitieblokjes van Hey Yasmin! zijn natuurlijk erg fijn. Je kunt er heel makkelijk al je gedachtes op kwijt, een aantal inspiraties en ideetjes opschrijven of snel een boodschappenlijstje maken. Een notitieblokje komt altijd van pas!

hey yasmin

hey yasmin

hey yasmin
Nooit meer een saai kaartje met deze leuke stickers! Ben jij helemaal fan van deze leuke kleurtjes en printjes? Dan is dit jouw dag, want jij kunt een van deze tien pakketten winnen t.w.v. € 25!

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint! Like ook Yasmina's Facebook pagina!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij een van deze 'Hey Yasmin!' pakketten winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: 10x ‘Hey Yasmin!’ briefpapier [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.