Win: Glee seizoen 3 pakket van € 100! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Glee, wie kent deze serie niet? Deze Amerikaanse serie is razend populair en we volgen hem dan ook met liefde. We smullen van het drama, leven mee met al het verdriet en we juichen om al onze favoriete Glee acteurs. Ben jij ook zo'n echte Glee-liefhebber? Kijk dan maar even mee! Wij mogen maar liefst 3 pakketten weggeven!

Het derde seizoen is knallender dan ooit met muziek van Michael Jackson en Whitney Houston. Natuurlijk zijn er in deze box ook weer de nodige gastoptredens van onder andere Lindsay Lohan! Je mag ook de onvergetelijke covers van Olivia Newton-John en John Travolta niet missen die jou een heerlijke ‘Grease’ feeling geven.

Glee seizoen 3 trailer
Nog niet enthousiast genoeg? Kijk dan hier maar even naar! Glee seizoen drie trailer met: Glad you came…

Win: Glee seizoen 3
Voor iedere Glee-liefhebber is de Glee seizoen 3 box een waar cadeau en een echte must-have. Nu met allerlei exclusieve extra’s! Goed nieuws, wij mogen maar liefst 3 dvd boxen van Glee seizoen 3 weggeven! Wil jij er hier eentje van? Lees dan snel verder!

Maar dat is niet het enige…
Nee, Glee viert meer feest dan dat. Je krijgt niet alleen het allernieuwste seizoen van Glee, maar daar krijg je ook een Glee tas en T-shirt bij!

Het pakket bevat dus:
- Het nieuwste Glee seizoen, namelijk Glee seizoen 3
- Een Glee tas
- Een Glee T-shirt

glee seizoen 3

Wil jij een van deze drie pakketten winnen t.w.v. € 100?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij een van deze pakketten winnen?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: Glee seizoen 3 pakket van € 100! [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.