Win: 5x2 Savages met Blake Lively [afgelopen]

Winnen door Redactie

We kennen Blake Lively allemaal als Serena uit Gossip Girl. Jarenlang hebben we haar gevolgd en nu het einde bijna nadert, zullen we haar en deze serie dan ook ontzettend gaan missen. Niet getreurd! Serena is nog lang niet klaar met acteren en ze zal onder andere ook te zien zijn in Savages, een spannende actiethriller. Benieuwd? Wij mogen 5x2 kaartjes weggeven!

Savages is de nieuwe actiethriller van Oscar® winnaar Oliver Stone. Hierin schittert de altijd stunning Blake Lively naast o.a. Taylor Kitsch, John Travolta en Salma Hayek. Benieuwd waar deze film over gaat? Lees dan snel verder!

savages

savages

Hier een kleine samenvatting:
‘Ben (Aaron Taylor-Johnson) is een rustige en vreedzame hippie. Zijn beste vriend Chon (Taylor Kitsch) is daarentegen een harde ex-marinier en ex-huurmoordenaar. Samen runnen ze een succesvolle business in het verbouwen van kwaliteitsmarihuana. Daarnaast hebben ze een driehoeksrelatie met Ophelia (Blake Lively ). Alles gaat goed, totdat ze met de Mexicaanse drugsorganisatie Baja Cartel in contact komen. Elena (Salma Hayek) is de leider en Lado (Benicio Del Toro) haar handlanger.  Als zij Ophelia ontvoeren, schakelen Ben en Chon de hulp in van de corrupte agent Dennis (John Travolta) om haar terug te krijgen.’

Nog niet genoeg gelezen? Bekijk dan snel even de trailer!

Zo is er een ook filmpje met Blake Lively die haar karakter Ophelia aan je voorstelt.

Meer informatie
Meer informatie vind je op de officiële website van Savages en hun officiële Facebook pagina.

Win: 5x2 vrijkaartjes!
Ben jij helemaal enthousiast en zou jij graag deze film willen zien? Dat kan! Girlscene mag namelijk 5 meiden uitkiezen die met hun vriendin of lover naar deze film mogen!

savages

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Reageer (WEL in het reactievakje) op de volgende vraag: Waarom moet jij een van de 5x2 vrijkaartjes winnen voor de film Savages?

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Succes meiden!

Contest Win: 5x2 Savages met Blake Lively [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.