Win: 10x Lady Gaga Fame pakket! [afgelopen]

Winnen door Redactie

‘Een luchtje zo zwart als de nacht. Dit luchtje brengt duisternis in een kamer vol licht, een duisternis van mysterie en vergif. Dit luchtje verspreid roem & verraad, kracht & woede en laat ons zowel de lichte als duistere kant zien van Fame. Deze geur creëert een zoete en fatale verleiding…’

Dat is hoe Lady Gaga haar parfum beschrijft: duister, maar met een weelderige bloemengeur. Een parfum die zo zwart is van de ziel van roem (fame), maar bij contact met lucht volledig transparant wordt.

lady gaga fame
Het luchtje is geïnspireerd op Lady Gaga’s uitspraak: “Als je geen schaduw hebt, sta je niet in het licht”. Richard Herpin is het hoofd achter dit luchtje, hij is namelijk de eigenaar van Haus Laboratories. Een paar maanden geleden sprak Girlscene met hem.

Win: Lady Gaga Fame pakket
Als jij helemaal fan bent van dit luchtje of dit luchtje graag een keer zou willen proberen is dit je kans. Wij mogen namelijk tien Fame pakketten weggeven! Dit Fame pakket bevat niet alleen het nieuwste Lady Gaga parfum, maar ook een exclusieve Gaga zonnebril. Een zonnebril die je kunt gebruiken op de meest gure winterdagen. Breng je eigen duisternis in jouw licht, want het zonnetje schijnt zelfs op de meest gure winterdagen.

lady gaga fame
Bij de lancering van het Fame parfum in New York liet Lady Gaga herself, zoals je misschien al wist, een live tatoeage zetten. Danique was hierbij! Ze maakte een hoop foto's en maakte kennis met het geurtje. Nu is het jouw kans, want je kunt namelijk een van de tien Lady Gaga Fame geurtjes winnen. Extra leuk gemaakt met een exclusieve zonnebril!

lady gaga

Ben jij nu ook benieuwd hoe de zonnebril eruit ziet? Nou, wij kunnen je vertellen dat die erg fashionable is! Kijk maar mee...

lady gaga bril

Wat moet je doen om een van deze pakketten te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- jouw ultieme lichtpuntje waarmee jij deze gure herfst- & winterdagen doorkomt! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de redactie

Contest Win: 10x Lady Gaga Fame pakket! [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.