Winnen

Win: 10x Jazzies cadeaubon t.w.v. € 25 [afgelopen]

We zijn constant op zoek naar de leukste sieraden. Vrolijke bandjes voor om je pols, glitterend goud om onze nek en shiny silver in onze oren. Daar hoort natuurlijk ook een leuk horloge bij, sjaaltje hier, ringetje daar en klaar is jouw outdit met accessoires! Kun jij nog wat aanvulling aan jouw accessoire verzameling gebruiken? Kijk dan maar even mee!

jazzies

Jazzies webshop
De webshop van Jazzies heeft het allemaal. Alle items zijn exclusief en voldoen aan de allerlaatste modetrends. Van kettingen, armbanden en ringen tot tassen, horloges en sjaals, je vindt allerlei leuke accessoires hier!

Jazzies sieraden blog!
Jazzies is een super trendy webshop dat afkomstig is van de blog: Jazziessieraden. Op deze blog worden de laatste modetrends qua accessoires in de gaten gehouden en daarop wordt de collectie geïnspireerd.

jazzies

Benieuwd?
Ben jij benieuwd wat voor sieraden je hier kan scoren? Kijk dan maar even mee! Wij geven een kleine collectie weer van de sieraden…

jazzies ketting
Bijvoorbeeld deze leuke en bijzondere ketting t.w.v. € 24,95.

jazzies oorbellen
Liever een sieraad voor je oor? Leuk met sterretjes? T.w.v. € 17,95.

jazzies armband
Wat natuurlijk ook niet ontbreekt zijn de vriendschapsarmbandjes. Deze is leuk roze met een bedeltje, t.w.v. € 24,95.

jazzies ring
Ben jij nog op zoek naar een ring? Deze double cross ring is erg hip, t.w.v. € 17,95.

Win: Jazzies cadeaubon t.w.v. € 25!
Heb jij iets leuks gezien dat jij graag in je accessoirecollectie wil of zou jij graag een keer door deze webshop willen neuzen? Dat kan! Wij mogen namelijk tien cadeaubonnen weggeven t.w.v. € 25! Hiermee kun jij een of een aantal leuke items uit deze webshop scoren!

jazzies

Wat moet je doen om een van deze cadeaubonnen te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- jouw ultieme mode-accessoire die jouw gure herfstdag helemaal opvrolijkt. Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene en Jazzies te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de redactie

Contest Win: 10x Jazzies cadeaubon t.w.v. € 25 [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved