Win: MTV EMA's tickets in Frankfurt! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Zou jij het ook leuk vinden om te feesten met bekende celebrities? Een drankje te doen met Snoop Lion a.k.a. Dogg, een potje te schaken met Adele of vriendschapsarmbandjes uit te wisselen met Miley Cyrus? Ja? Lees dan snel verder, want jij kunt naar de EMA’s!!!

Girlscene mag maar liefst één gelukkige winnares uitkiezen die samen met haar (beste) vriendin naar Frankfurt vliegt, daar behandeld wordt als een ster en alle optredens live kan bijwonen! Dat belooft een onvergetelijke ervaring te worden als jij bij de EMA’s bent in Frankfurt op 11 november 2012!

Heb jij toevallig al een jurk klaarliggen die geschikt is voor de rode loper? Staat jouw kappersafspraak al vast en ben jij helemaal klaar om allerlei bekende celebs te ontmoeten? Dat komt mooi uit, want deze droom kan werkelijkheid worden!

mtv

Oke, back to the beginning… Wat is zijn de EMA’s ook alweer?
De EMA’s, European Music Awards, wordt ieder jaar georganiseerd door niemand minder dan MTV. Het is één van de meest spectaculaire shows. Dit jaar vindt dit event plaats in Frankfurt en wordt de avond gepresenteerd door the lovely lady Heidi Klum op 11 november om 21.00!

Be prepared!
Wil jij weten wie er allemaal genomineerd zijn en wil jij graag jouw stem uitbrengen? Je kunt de stemlijsten vinden op de website van de EMA’s. Zo kun je hier ook vinden welke artiesten zullen optreden op deze spectaculaire avond. Dat zijn onder andere Afrojack en Carly Rae Jepsen. Klinkt leuk he? Blijf vooral doorlezen om te kijken hoe jij kunt winnen!

Winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Maak een foto van jouw ultieme MTV EMA's look samen met jouw vriendin! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier). Plaats vervolgens -WEL in het reactievakje hieronder- waarom jij en je vriendin hierbij MOETEN zijn!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Algemene voorwaarden
Als je mee wilt doen aan deze prijsvraag moet je ouder dan 18 jaar zijn. De winnares wordt 19 oktober uitgekozen, die zelf een vriendin mag uitkiezen. Het prijzenpakket bevat twee vliegtickets naar Frankfurt en twee tickets voor the MTV EMA’s op zondag 11 november 2012. Je hebt een overnachting in een kamer bij een 2 of 3 sterren hotel. Je zult zelf extra’s moeten betalen, net zoals het openbaar vervoer of andere kosten.

Succes meiden! Liefs, de redactie

Contest Win: MTV EMA\'s tickets in Frankfurt! [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.