Win: 10x *bliep pakket met beltegoed! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Wij zijn niet meer weg te slaan van onze smartphone. We pingen de hele dag met onze beste vriendin over alles en nog wat, we zoeken snel ons huiswerk op via het internet en we checken iedere dag trouw onze Facebook en Twitter. We love it en we kunnen echt niet meer zonder!

*bliep: is dé nieuwe provider voor jongeren!

bliep

Helaas zijn smartphone abonnementen erg duur aan het worden de laatste tijd en dat is, voor ons jongeren, best wel eens vervelend. Leuk, zo’n smartphone, maar niet voor vijftig euro in de maand… *bliep was het hiermee eens en wilde het net even anders aanpakken. Jij mag namelijk zelf bepalen hoeveel geld jij betaalt per maand, iedere maand weer! Zo heb je bijvoorbeeld maanden waarin jij maar een tientje moet betalen of een keer een maandje wat meer, dat mag je zelf helemaal bepalen. Fijn hè?

*bliep is de nieuwe prepaid kaart voor de mobiele telefoon, gericht op jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Het is niet alleen voor jongeren, het is ook bedacht en wordt momenteel gerund door jongeren! Zie jij het al voor je? Een kantoor gevuld met jongeren? Toch is het zo! Pam Boschma is een van de jongeren die dit product mede heeft bedacht.

bliep

Oké, maar hoe zit het nou?
Eigenlijk heel simpel, als je hebt opgewaardeerd kun je per dag bepalen of je gebruik wilt maken van *bliep. Met de *bliep app zowel mobiel als online, kun je op elk gewenst moment, met één druk op de knop bepalen hoeveel tegoed je per dag wilt inzetten.

Kies je voor 50 cent tegoed per dag, dan kun je onbeperkt internetten, sms’en en pingen! Kies je voor 1 euro tegoed per dag, dan heb je naast de basis nog eens supersnel internet en kun je onbeperkt bellen met alle andere *bliep gebruikers. Had nu iedereen maar *bliep… Staat *bliep uit dan kun je gebeld en ge-sms’t  worden.

Met iedere euro die je opwaardeert, krijg je van *bliep ook nog eens een gratis belminuut. Helemaal mooi is dat je per seconde afrekent en niet per minuut zoals bij de andere telco’s! En geen nood, het tegoed is onbeperkt houdbaar.

Heb je dus een keertje jouw mobiel extra hard nodig? Dan betaal je een euro zodat jij onbeperkt kan bellen voor het komende huiswerk, daar even alles van kan opzoeken met super snel internet en natuurlijk het onbeperkte sms’en met jouw crush. Heb je een keertje niet je telefoon nodig of ga je op vakantie? Dan zet je het gewoon uit en hoef je helemaal niks te betalen. Ideaal!

bliep

Nog een klein extraatje, je kunt zelfs je tegoed delen met je vrienden! Wil jij jouw vriendin dolgraag pingen, maar heeft ze even geen 50 cent meer? Geen nood, dan zet jij haar bundel gewoon eventjes aan via de deelknop!

*bliep is ideaal voor je mobiel en portemonnee. Het klinkt allemaal veelbelovend en dat is het ook! Onbeperkt is onbeperkt en ja ladies, het is echt zo!

Winnen!
Ben jij ook zo ontzettend enthousiast over *bliep en zou jij super gelukkig worden als jij hier een pakket van zou winnen? Nou, dan is dit je geluksdag want jij kan een van de tien *bliep pakketten winnen!

Zo maak je kans op een *bliep simkaart met 10 euro beltegoed, daar kun je dus ongeveer een maand mee doen, samen met een bliep zonnebril, ook heel leuk voor de wintersport(!), polsbandjes en *bliep stickers! Wil jij dus een van deze goedgevulde pakketten winnen? Lees dan snel verder!

bliep

Wat moet je doen om een van deze *bliep pakketten te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- jouw ultieme 'what the *bliep' momentje! Je mag zelf helemaal bedenken wat dit voor jouw betekent! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de redactie

Contest Win: 10x *bliep pakket met gratis beltegoed!

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.