Win: vrijkaartjes+boek ‘Voor ik doodga’[afgelopen]

Winnen door Redactie

Een tijdje geleden heb je de film 'Voor ik Doodga', of in het Engels 'Now is Good', voorbij zien komen op Girlscene. We vertelde hier over de nieuwste film van Dakota Fanning. We vertelde over haar rol Tessa en haar wensenlijstje die ze graag wil volbrengen voordat ze dood gaat. Ben jij ook zo enthousiast geworden? Jij kunt namelijk vrijkaartjes en het boek winnen!

voordat ik doodga

"Tessa (Dakota Fanning) is zeventien en weet dat ze nooit achttien zal worden. Haar ziekte is ongeneeslijk, dus geniet ze liever van ieder moment dat ze nog heeft. Tessa heeft een lijst met dingen die ze graag nog wil doen. Een hele nacht feesten, een joint roken, iets stelen, seks hebben... Terwijl haar ouders en broertje op hun eigen manier proberen te accepteren dat ze hun dochter en zusje gaan verliezen, ontdekt Tessa samen met haar beste vriendin Zoey (Kaya Scodelario) de wereld. Verliefd worden op buurjongen Adam (Jeremy Irvine) staat niet op haar lijst, maar is al snel de meest bijzondere ervaring die ze zich kan wensen."

voor ik dood ga

Alweer een aantal jaartjes geleden verscheen het boek ‘Voor ik doodga’ op de Nederlandse boekenplanken. Een echte tranentrekker met de nodige romantiek, echt een super goed boek. Girlscene schreef hier toen al een review over. Benieuwd? Lees dat hier dan even na.

Nu is het boek eindelijk verfilmd en wordt de hoofdrol door niemand minder dan onze geliefde Dakota Fanning gespeeld! Dat belooft echt een goede film te worden. Wij zijn dan ook ontzettend blij dat we twee keer twee vrijkaartjes mogen weggeven en het boek!

Vanaf begin oktober kunnen we allemaal naar de bioscoop voor de film ‘Now Is Good’, de verfilming van het boek ‘Before I Die’ van Jenny Downham. Vanaf 4 oktober draait ‘Voordat ik doodga’ in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier de trailer van Now Is Good / Voordat Ik Doodga..

 

Ben jij ook helemaal weg van dit boek en zou jij deze film super graag willen zien? Dat kan! Lees snel verder om uit te zoeken wat jij hiervoor moet doen!

Voor nog meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van 'Voor ik doodga'.

voor ik dood ga

Wat moet je doen om een van deze vrijkaartjes en het boek te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- jouw ultieme dingetje dat jij nog graag wil doen voordat jij dood gaat. Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de redactie

Contest Win: vrijkaartjes+boek ‘Voor ik doodga’[afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.