Winnen

Tips & tricks: Winterproof haar [afgelopen]

Het is winter en je statische haar danst overal heen. Je hoeft er maar een keer doorheen te gaan met de kam en het plakt in je gezicht. Futloos hangt je haar langs je gezicht, want de kou blaast alle krullen uit je normaal zo schitterende haardos. Zucht, het leed dat winterhaar heet!

Extreem statisch, piekerig of slap en futloos haar, je lokken vallen naar beneden. In de winter lijkt het wel alsof je haar niks anders meer kan doen. Toch kun jij jouw kostbare lokken winterproof maken! Met deze handige tips zit jouw haar binnen no-time weer helemaal perfect!

winterproof haar

1. Was je haar niet teveel
Was je haar niet teveel, maar beperk het aantal wasbeurten. Dat komt omdat de kou je haar en hoofdhuid sneller uitdroogt. Stel dus wat vaker je wasbeurten uit en kies voor een droogshampoo. Syoss heeft een droogshampoo die een frisse boost door jouw lokken heen blaast.

Natuurlijk moet je toch echt je haar wassen, maar als je dit doet, was het dan met lauwwarm water en met een shampoo die echt bij jouw haartype past. Probeer dan Shine Boost Shampoo eens, die jouw haar weer laat stralen en meteen de vochtbalans herstelt. Deze combinatie is goed voor je haar en hoe kouder het water, hoe meer je haar glanst! Durf jij het om heel even onder de koude douche te gaan staan?

winterproof haar

2. Behandel je haar net als je huid
Je huid is heel belangrijk en vraagt, vooral met dit koude weer, om extra verzorging, net als je haar. Zorg dat je iedere keer na het wassen een vochtinbrengende conditioner aanbrengt.Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Oleo Intense shampoo en conditioner. Dit voorkomt uitgedroogd haar en zorgt voor een verzorgde haardos! Tijdens de gure winterdagen heb je ook vaak last van dof haar, probeer dan de Shine Boost conditioner van Syoss.

Ook is je haar extra kwetsbaar in de winter, net als je huid. Doe daarom ook extra voorzichtig en kam niet te hard door je haar heen. Hierdoor zal het sneller afbreken en dat is natuurlijk zonde!

3. Hardnekkig, dat statische haar
Blijft je haar, wat je ook doet, super statisch? Dan kun je dat oplossen met een borstel en wat haarlak! Probeer de Shine Boost Haarspray eens, die helpt jouw statische lokken onder bedwang te houden. Spray wat haarlak op je borstel en kam het voorzichtig door je haar. Haarlak neutraliseert namelijk de statische lading! Of ga voor de Oleo Intense Treatment en/of de Beauty Elixir, echt heerlijke en verzorgende producten.

winterproof haar

4. Bescherm je haar tegen de kou
Moet je naar school fietsen als het ontzettend koud is buiten? Bescherm je haar dan met een katoenen mutsje en sjaal tegen de lage temperatuur en de gure wind.

Tip: borstel voorzichtig je haar naar boven, in tegengestelde richting en doe daarna het mutsje op. Als je op school bent aangekomen en je jouw mutsje afdoet, kam je haar daarna nog een keer door van boven naar beneden. Zo heb jij de hele dag volume, ondanks dat jij het mutsje op hebt gehad! Vergeet dus niet je borstel mee te nemen, anders loop je de hele dag rond als godzilla ;-)

Laat je haar ALTIJD drogen voordat je naar buiten gaat! Nat haar kan bevriezen en daardoor afbreken, dat moeten we natuurlijk niet hebben!

winterproof haar

5. Vermijd de hitte
Föhn, stijl en krul je haar zo min mogelijk in de winter, de extreme temperatuursveranderingen zijn niet goed voor je haar. Mocht je toch echt niet zonder kunnen, gebruik dan altijd een hittebestendige spray zoals de Syoss Heat-Protect Styling Spray. Deze beschermt tot wel 200 graden.

6. Verwen je haar eens per week met een maskertje
Wordt je haar een beetje futloos? Verwen het dan eens per week met een voedend maskertje. Dit herstelt jouw haar en zorgt weer voor een beetje leven in die statische lokken van je!

7. Eet gezond!
Hoe gezonder we eten, hoe beter ons haar groeit en eruitziet. Mooi, nieuw en gezond haar krijg je door de inname van: vlees, vis, sojaproducten en vitamine C en D. Zeg maar hallo tegen de mandarijnen!

syoss

WIN: 25x Winterproof haar by Syoss!
Syoss heeft dé producten die jou helpen je haar winterproof te krijgen. Behalve de droogshampoo, de Oleo Intense Conditioner en de Heat Protection Spray heeft Syoss nog veel meer producten.

De echte musthave haarproducten -die door jullie te winnen zijn- voor deze winter zijn:
- Shine Boost Shampoo, die jouw haar weer laat stralen en meteen de vochtbalans herstelt
- Shine Boost Conditioner, die het effect van de shampoo versterkt
- Shine Boost Haarspray die helpt jouw statische lokken onder bedwang te houden
- Shine Boost Mousse, die de perfectie in je kapsel weer terug brengt.

ysoss
Heb jij ook zo’n ontzettende last van je lokken met dit gure weer? Geen nood, want jij maakt kans op een van de 25 pakketten! Ben jij benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

syoss

Wat moet je doen om een van deze 25 winterproof-haar pakketten te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- jouw ultieme haar tip waarmee jij deze gure winterdagen doorkomt! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Bron: Fashion.blog.nl, Mens-en-gezondheid.infonu.nl & Beauty.rubriek.nl

Door de redactie

Contest Tips & tricks: Winterproof haar [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.
LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved