Win: 100x Pupa Vamp mascara's [afgelopen]

Winnen door Redactie

Droom jij ook al heel lang over de mooiste wimpers van school? Vol, lang en met veel volume? Dat jouw crush je ogen niet van je af kan houden, je vriendinnen constant complimentjes geven om je wimpers en dat jij het helemaal niet erg meer vindt om in de spiegel te kijken. Make your dreams come true en win een van de honderd(!) mascara's!

pupa vamp pupa vamp

Pupa Milano is een make-upmerk met een gedurfde stijl. Ze gaan door waar andere merken stoppen en gaan voor extreem. Design en kwaliteit staan voorop, daarom zul je hier de beste make-up producten vinden in een mooi jasje.

Pupa Vamp mascara
Ken jij de Pupa Vamp mascara nog? Dit product verscheen een aantal maanden geleden op Girlscene. Lezeres Irene reviewde de blauwe Pupa Vamp voor ons. Hier lees jij alle ins&outs van deze mascara!

'Wil je volume, dan moet je zeker voor deze mascara gaan. Het borsteltje werkt fijn en de mascara blijft de hele dag goed zitten. Ik vind het wat dat betreft absoluut een aanrader.'

pupa vamp

pupa vamp

Beaumonde Awards
De Pupa Vamp mascara is alweer een tijdje op de markt, maar is nu echt helemaal booming omdat deze mascara de Beau Monde Awards sponsort op 12 november 2012! Extreme ooglooks met stralende wimpers is wat we veel zullen zien die dag.

Win: Kaartjes voor de Beaumonde Awards
Pupa wil dat jij hierbij bent! Zo maakt iedere Pupa Vamp bezitter of koper kans op 2 VIP kaartjes voor de Beau Monde Awards 2012! Ga als een ware celeb over de rode loper en laat je behandelen als een echte VIP.

Heb jij toevallig net een van deze booming mascara’s gekocht? Vul dan snel het formuliertje in en wie weet zit jij dan over een paar dagen heerlijk te genieten van deze awards!

pupa vamp

Win: Pupa Vamp mascara
Wil jij een veelbelovende Pupa Vamp mascara's winnen, omdat je deze graag wilt testen of om gewoon toe te voegen aan jouw make-up collectie? Doe dan mee en wie weet maak jij dan kans op een van de honderd Pupa Vamp mascara's t.w.v. € 16,95! Lees snel verder om te kijken wat jij moet doen...

pupa vamp

Voor meer informatie ga jij naar de Pupa Vamp website. Hier vind je alle informatie over het product, de Beaumonde Awards en de verkooppunten.

Wat moet je doen om een van deze mascara's te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- hoe jij zorgt voor stralende wimpers in deze koude herfstdagen! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de meiden van de redactie

Contest Win: 100x Pupa Vamp mascara\'s [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.