Win: 2x Nikon COOLPIX S01 t.w.v. € 169,- [afgelopen]

Winnen door Redactie

Het is weer december, dat wil zeggen: de feestdagen en de vakantie komen er weer aan! Deze twee weken zijn altijd de mooiste weken van het jaar en dat wil zeggen: die mooie momenten moeten vastgelegd worden! En hoe doe je dat nou beter dan met een nieuwe camera? Jij kan namelijk een van de twee roze COOLPIX exemplaren winnen t.w.v. € 169,-!

nikon coolpix

Nieuw: de stijlvolle COOPLIX S01!
Deze COOLPIX is een van de nieuwste Nikon camera’s en is extra klein, nog kleiner dan een creditcard! Deze microcamera is niet alleen super stijlvol, maar werkt net zo goed als een groter exemplaar! Te verkrijgen in de kleuren: spiegel (gemaakt van zilveren spiegels) of glimmend rood, wit, zwart of roze.

nikon coolpix

Lekker makkelijk in je zak
Deze camera neem je makkelijk overal mee naartoe door het kleine formaat, plus het weegt ook nog bijna niks! Ideaal dus voor de komende feestdagen. Zo stop jij deze COOLPIX in je clutch tijdens je kerstgala of in je broekzak tijdens het avondje uit eten bij dat leuke restaurant.

nikon coolpix

De technologie:
- 3x-optische zoom
- 10,1-megapixel beeldsensor
- HD filmfunctie
- 7,3 GB intern geheugen (dat wil zeggen maar liefst 3000 foto’s of 3 uur lang filmen!)
-  En een touchscreen!

nikon coolpix

Leg jouw ultieme kerst en oud&nieuw momenten vast
Wil jij jouw ultieme feestdagen momenten vastleggen? Van een mooi versierde kerstboom tot het gourmetten met jouw vriendinnen, deze beelden zullen voor altijd bij je blijven!

Wil jij graag deze Nikon COOLPIX onder jouw kerstboom vinden? Lees dan snel verder en kijk wat je moet doen...

Win: deze ROZE Nikon COOLPIX!

nikon

nikon

Wat moet je doen om een van deze roze Nikon COOLPIX camera's te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- waarom jij deze COOLPIX MOET winnen! Deel dit ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de meiden van de redactie

Contest Win: 2x Nikon COOLPIX S01 t.w.v. € 169,-

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.