Win: 3x lekker griezelen! [afgelopen]

Winnen door Redactie

Het is bijna Halloween, dat belooft een enge avond te worden met de nodige griezelfilms. Een excuus om lekkere Halloween hapjes te maken en enge boeken te lezen. Houd jij er van om lekker te griezelen met een stuk chocolade in je hand en in de andere een spannend boek? Dan kun jij een van de drie griezel boekenpakketten winnen!

Girlscene houdt wel van een beetje griezelen en daarom hebben wij ook een aantal enge boeken in de kast liggen. Wij besloten de kast even te legen en jullie de kans te geven om een griezelpakket te winnen! Wil jij drie nieuwe boeken? Lees dan snel mee!

Dit zijn de boeken die jij kunt winnen...

dodenrit

Dodenrit - Maggie Stiefvater
"Het is de eerste dag van november en vandaag zal er iemand sterven. Elk jaar vinden in november de Scorpio Races plaats. Ruiters proberen zich lang genoeg vast te klampen aan hun waterpaarden om de finish te halen. Sommige ruiters overleven, anderen sterven. De negentienjarige Sean Kendrick is al eens kampioen geworden. Hij is een jonge man van weinig woorden, en weinig angsten. Puck Connoly wil daarentegen helemaal niet meerijden, maar haar lot geeft haar geen keus. Dus rijdt ze mee, als eerste meisje. Ze is echter geenszins voorbereid op wat er staat te gebeuren."

betoverd

Betoverd - Kami Garcia & Margaret Stohl
"Lena Duchannes is geen gewoon tienermeisje, zoals er zovelen rondlopen in het kleine zuidelijke stadje Gatlin. Ze probeert wanhopig haar macht te verbergen. Ze heeft te maken met een vloek die haar familie al generaties lang achtervolgd. Maar zelfs binnen de verwilderde tuinen, troebele moerassen en overwoekerde begraafplaatsen van het vergeten zuiden kan een geheim niet eeuwig verborgen blijven."

de verborgen kamer

De verborgen kamer - Bart Römer
"De veertienjarige Mariah is een stil, verlegen meisje dat op school vaak gepest wordt. Het liefst zit ze thuis op haar kamer te tekenen. Als het gepest haar te veel wordt, trekt ze zich terug in haar ‘verborgen kamer’. Dat is geen echte kamer, maar een die zich in haar hoofd bevindt. Als Mariah op een dag in haar verborgen kamer is, komt ze op wonderlijke wijze in contact met Splinter. De jongen leeft in het jaar 1350, wanneer onze streken geteisterd worden door een pestepidemie. Mariah en Splinter moeten handen en voeten gebruiken om elkaar te begrijpen en soms lukt dat niet goed. Zo denkt Splinter dat Maria, de moeder van God, tot hem spreekt en dat zij hem opdrachten geeft die hij moet uitvoeren. Zal Mariah Splinter kunnen behoeden voor het gevaar dat hem bedreigt?"

de duistere kant van mara dyer

De duistere kant van Mara Dyer - Michelle Hodkin
"De zeventienjarige Mara kan zich niets herinneren van het ongeluk waarbij drie van haar vrienden zijn omgekomen. Ze verhuist met haar familie naar Florida, gaat naar een nieuwe school en voelt zich onweerstaanbaar aangetrokken tot bad boy Noah. Ze hoopt met een schone lei te kunnen beginnen, maar als er meer doden in haar directe omgeving vallen en er vreemde dingen gebeuren, beseft ze dat ze haar geheugen moet terugkrijgen om haar familie en toekomst veilig te stellen."

blind date blind date

Blind date verboden passie - Libba Bray, Cassandra Claire, Claudia Gray, Maureen Johnson en Sarah Mlynowski
"Vakantie... zon, zee en moordlust? Als je dacht dat verloren bagage, stortregens en een muggenplaag het ergste is dat je kan overkomen op vakantie, heb je deze rampzalige vakantieverhalen nog niet gelezen. Vijf young adult bestseller auteurs halen hun strafste verhalen over foute vakantieliefdes boven!"

vermorod het verleden

Vermoord het verleden - Jonas Boets
"Yago De Moor is twaalf wanneer zijn vader vermoord wordt door inbrekers. Hij wordt bij een pleeggezin geplaatst, waar hij doodongelukkig is. Jaren later ontdekt hij dat zijn vader een boodschap voor hem heeft achtergelaten in een oud stuk speelgoed. Hij gaat op zoek en doet een gruwelijke ontdekking: zijn vader is niet zomaar vermoord, hij was zelf een huurmoordenaar. Yago wil alleen nog maar wraak."

verkozen

Verkozen - P.C. Cast en Kristin Cast
"Het leven is moeilijk als je zestien bent, je moeder getrouwd is met een loser van een stiefvader en je vriendje liever bier drinkt en chillt met zijn maten. Maar het is lang niet zo moeilijk als Uitverkoren zijn. Als de zestienjarige Zoey wordt uitverkoren door een vampier weet ze dat haar leven voorgoed zal veranderen: op haar voorhoofd verschijnt het teken van de vampiers en ze zal haar familie moeten verlaten om naar het Huis van de Nacht te gaan, een school waar ze maar één vak kennen: hoe word ik een vampier. Er zit echter een addertje onder het gras: als je niet slaagt, sterf je…"

boekenpakket 1

Boekenpakket 1:
Dit boekenpakket is extra spannend en betoverend en bevat de boeken:
- Dodenrit
- Betoverd
- De verborgen kamer

boekenpakket 2

Boekenpakket 2:
Houd jij meer van de duistere kanten? Dan is dit boekenpakket meer iets voor jou. Het bevat namelijk de boeken:
- De duistere kant van Mara Dyer
- Blind date
- Betoverd

boekenpakket 3

Boekenpakket 3:
Meer van alles wat? Dit is het meest spannende pakket van de drie en het bevat de boeken:
- Verkozen
- Vermoord het verleden
- Dodenrit

boekenpakketten

Wat moet je doen om een van deze boekenpakketten te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- welk boekenpakket jij graag wilt winnen en waarom!

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Bron: Crimezone.nl & Bol.com

Door de meiden van de redactie

Contest Win: 3x lekker griezelen! [afgelopen]

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.