Win: Made By Lennebelle sieraden! [afgelopen]

Winnen door Redactie

We love sieraden! Van kettingen tot armbanden, als we iets nieuws scoren zijn we weer helemaal happy. Vooral als het een echte catch is, een ketting die niemand anders heeft! Meestal zijn deze items toch een beetje prijzig, maar let op! Jij kunt twee kettingen winnen waarmee jij de show steelt! Deze kettingen zijn van het leuke merk: Made by Lennebelle.

lennebelle
Dit is een van de twee leuke kettingen die jij kunt winnen!

Made by Lennebelle is een sieradenmerk van Lenneke Kooijman. Deze lijn kun je vinden op haar blog, A little Hamster. Een blog vol inspiratie en gelukzalige momenten die ze probeert vast te leggen.

lennebelle

lennebelle

"Ik ben altijd op zoek naar de ware treats and treasures in het leven. Op mijn blog vind je mijn verzameling dingen en momenten die mijn inspireren. Het gaat om momenten als: wakker worden in het weekend met een heerlijk zonnetje en het bakken van een cake terwijl je heerlijk aan je koffie zipt met een vriendin. Deze gevoelens wil ik graag met iedereen delen."

Lenneke startte twee jaar geleden haar eigen sieradenmerk Made by Lennebelle, een collectie van zilver en goud. Gemaakt van geselecteerde materialen, verspreid over de hele wereld. Ze is dan ook vaak aan het reizen om nieuwe inspiratie op te doen.

sieraden
De middelste ketting, met het schildpadje is de tweede ketting die jij kunt winnen!

Op haar webshop vind je de leukste kettingen en armbanden, juist omdat ze net even wat anders zijn dan normaal. Leuk dus om te vragen als cadeautje voor de komende feestdagen of met een paar vriendinnen voor jouw beste vriendin'sverjaardag te kopen!

Win: 2x Made by Lennebelle kettingen!
Nu mogen wij maar liefst twee kettingen weggeven ter waarde van € 59,- en € 69,-! Wil jij weten welke twee items dit zijn? Kijk dan maar even mee!

kettingen
Ketting 1: Dennenappel ketting met houten kralen t.w.v. € 59,-. Een superleuk winters exemplaar, speciaal voor dit najaar.

lennebelle
Leuk om te weten: deze kettingen worden geleverd in glazen buisjes! Dat maakt het een extra leuk cadeautje. Ketting 1 die je kunt winnen zie je in het tweede buisje zitten.

lennebelle
Ketting 2:
De tweede ketting is een superleuk exemplaar met een schilpadje en een kwastje. Deze herinnert je aan de zomer en geeft je outfit toch een beetje wat warme zonnestralen. Deze heeft een waarde van € 69,-.

lennebelle
Ook deze ketting wordt weggegeven in een leuke glazen tube. Cute!

Natuurlijk komen de feestdagen er ook weer aan! Lennebelle is het leukste cadeautje voor onder de kerstboom. Je kunt alle sieraden bekijken in de online shop! Deze vind je hier.

Wat moet je doen om een van deze kettingen te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- waarom jij een van deze leuke kettingen moet winnen (plus natuurlijk welke ketting jij het liefste wilt!). Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de meiden van de redactie

Contest Win: Made By Lennebelle sieraden!

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.