Win: 25x2 kaartjes Pitch Perfect Girlscene première [afgelopen]

Winnen door Redactie

Van feelgood meidenfilms kunnen we geen genoeg krijgen. Romantische films, zoals 'P.S. I Love You' en humoristische, zoals 'Mean Girls'. We love to watch movies! Nu komt er weer een romantische, maar erg komische film aan: 'Pitch Perfect'. Een muzikale comedy die 2013 in knalt! Wil jij een van de 50 meiden zijn die daar gratis heen mag? Kijk dan snel even mee...

pp

Tijdens de vakantie kunnen we lekker veel naar de bioscoop voor de nieuwste films en wat is er nou leuker om zo het jaar te beginnen? Ga samen met je vriendinnen na de jaarwisseling naar de bioscoop om jullie eerste film samen te zien.Wij op Girlscene kwamen toevallig een super leuke comedy tegen waar we helemaal enthousiast van werden.

Speciaal voor deze gelegenheid: De speciale Pitch Perfect Girlscene première!

pp

“Anna Kendrick (Jessica van Twilight) speelt de rebelse Beca. Ze wordt gevraagd voor de a capella zanggroep van haar nieuwe universiteit die bestaat uit een stel meiden dat elkaar af en toe in de haren vliegt. De zanggroep is gewend om alleen traditionele a capella nummers te zingen, maar Beca krijgt het voor elkaar om totaal nieuwe remixen te verzinnen. Dit is een groot succes en de meiden maken ineens weer kans om hoog te eindigen in de nationale competitie.”

Oké, niet overtuigd? Bekijk de trailer maar eens en see for yourself!

Deze leuke meidenfilm zit vol humor en de nodige romantische scènes en zal vanaf 3 januari te zien zijn in de bioscoop bij jou in de buurt.

Kijk voor meer informatie op de Pitch Perfect website of Facebook.

Win: 25x2 vrijkaartjes voor de exclusieve Girlscene première
Nu is het natuurlijk helemaal leuk om bij de exclusieve Girlscene voorpremière op donderdag 13 december om 19.00 uur, inloop 18.30 uur te zijn. Geniet van deze film samen met jouw beste vriendin onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Lijkt jou dit leuk? Lees dan snel verder en kom erachter wat jij hiervoor moet doen!

De film zal getoond worden in de screening room van Universal Pictures!
Berghaus Plaza
Koningin Wilhelminaplein 2-4
1062 HK Amsterdam
*De screening room is op de begane grond.

pp

Wat moet je doen om een van deze vrijkaartjes te winnen?
Log in en vul in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder ‘Meedoen’) je volledige naam en adres (straat, huisnummer, postcode en woonplaats) en telefoonnummer in, als je voorkeur hebt voor een van de items kun je dit ook aangeven. De gegevens worden alleen gebruikt als je wint!

Plaats -WEL in het reactievakje hieronder- jouw ultieme première look voor de Pitch Perfect Girlscene première! Deel deze ook via jouw Twitter-account met @girlscenenl in je bericht of deel hem via je Facebook-account (je kunt ons mentionen door Girlscene te liken, klik dan hier)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

Door de meiden van de redactie

Contest Win: 25x2 kaartjes Pitch Perfect Girlscene première

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Je mag maar één keer deelnemen per persoon. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.